Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Meet The Brewer: Gamma Brewing

Afholdt event

Meet The Brewer: Gamma Brewing

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 apr 2022 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Gamma Brewing har været igennem en rivende udvikling de seneste år - Det startede i 2015 som et sideprojekt for fem gode venner der havde mødt hinanden som bartendere, over 2018 hvor sideprojektet blev fuldtidsarbejde til 2021 hvor Gamma slog dørene op for deres nye bryggeri i Herlev.

Igennem årene har Gamma Brewing har slået sig fast som et af de mest elskede danske Craft Beer bryggerier der kontinuerligt holder et tårnhøjt niveau hvad end de sender Juicy IPA's, frugtige Sours eller heftige Stouts ud til hanerne og køleskabene på den danske Craft Beer scene.

Vi glæder os til at invitere Gamma indenfor på Brewers Inc. - hvor de over nogle timer fortæller røverhistorier om den danske ølscene, deres rejse fra den spæde start til et 1000m2 stort bryggeri, og selvfølgelig præsenterer tastings af nogle af deres fantastiske øl!

Billetprisen inkluderer tasting på 5-6 forskellige af bryggeriets øl.

Arrangør

Lokation

Brewers Inc. Brewers Inc., Gormsgade 25, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .