Meet the Designer // Shoes & Bubbles

Kompagnistræde 37, 1208 København
05 mar 2020 kl. 18:30 - 19:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Mød designeren, bliv klogere på dine fødder, og få historien om tilblivelsen af brandet.

Få indblik i hvordan Henriette har opdateret den klassiske stilet, fra stilfuld til stilful og komfortabel. Ved at analysere fodens behov er Henriette kommet frem til 5 essentielle designelementer der alle skal tilgodeses for at få optimal komfort.

Prøv de luksuriøse sko med optimal komfort, Henriette giver råd og kyndig vejledning til at vælge de helt rigtige sko.
Skoene repræsenterer en tidsløs elegance, med stil over trends. Vi har en bæredygtig forretningsmodel, med salg direkte til slutkunden, uden fordyrende mellemled. Vi holder ikke sæsonudsalg, men på aftenen vil der være fordelagtige priser for eventdeltagerne.

Dansk design, unik komfort og stolte italienske håndværks traditioner.Henriette Øst Hansen har tidligere arbejdet for det ikoniske italienske modehus, Bruno Magli og producerer i dag på nogle af de samme fabrikker. Produktionen i Italien garanterer ikke blot den bedste kvalitet af sko, men også at fabrikkerne lever op til EU’s strenge krav til miljø og arbejdsvilkår.

AFTENENS PROGRAM

Velkomst med Bobler og lidt til ganen.
Fortællingen om hvordan brandet opstod og de 5 designelementer der giver optimal komfort og er udgangspunktet alle designs hos Henriette Øst Hansen.
Se dig om i butikken, og prøv skoene med råd og vejledning fra designeren.

TILMELDING

Dette er et eksklusivt event med maks 8 deltagere, det er gratis men du skal booke plads, og afbud skal ske senest et døgn før eventen.

Nærmeste Metro: Rådhuspladsen 400 meter Nærmeste P-hus: Q-park Industriens Hus 550 meter

eventet sluttede

Meet the Designer // Shoes & Bubbles

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke