Event aflyst

MEGA Vinyl - Holstebro Street Food Festival 2020

DKK 250,00

Sted

Dato

19 sep 2020 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi gentager succesen med vores MEGA Vinyl til Holstebro Street Food Festival 2020 lørdag d. 17 September Kl. 11-16. 

I år vil der ovenikøbet være GRATIS ENTRE!

Slå et smut forbi Slagteriet i Holstebro Festuge 2020, hvor der vil være masser af vinyler til salg fra udstillere i hele Danmark. Der vil være super gode muligheder for at finde noget vinylguld og samtidig få spændende fortællinger og snakke af og med de mange udstillere.

Kombiner dit besøg ved os med den store Street Food Festival, hvor der også er gratis entre. Nærmere information følger i begivenheden. Vi glæder os til at se jer!

Er du interesseret i en stand til vores MEGA Vinyl?
For 250,- får du 2 x 2 meter standplads inkluderet bord på 2 meter. 

Standpladserne er udelukkende til at sælge vinyler fra.
Køb din stand her på www.billetto.dk  

Læs mere om Street Food Festivalen her: https://www.facebook.com/events/127516531962486/

Spørgsmål som gæst eller udstiller - kontakt formand for Holstebro Events: Kristian Andersen på holstebroevents@gmail.com

Arrangør

Lokation

Slagteriet Holstebro Slagteriet Holstebro, Struervej, 7500 Holstebro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .