Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Melissa Inya

Afholdt event

Melissa Inya

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

25 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Obs: få billetter til salg i døren. 

Melissa Inya præsenterer her for første gang på Copenhagen Jazz Festival sangene fra sit roste debutalbum ‘Musical Hallucinations’. Et album der cementerer den unge sangerindes status som en af de mest spændende og lovende soul-sangerinder herhjemme.

”… en hæs, knejsende og gjaldende stemme et sted mellem Erykah Badus knirkende vokaludsving og Lauryn Hills kontante, sprøde styrke. Uden frygt for at briste eller kamme over i soulmusikkens voldsomme patos.” - Ralf Christensen i Information

På det aktuelle album fusionerer Melissa Inya elementer af jazz, R&B, disco og funk med moderne og urban soulmusik. I tæt musikalsk symbiose har Melissa Inya sammen med Abdullah S., der producerer og medvirker på flere instrumenter, skabt et melankolsk og soulet lydunivers akkompagneret af funky basrytmer, klaver, orgel, svævende synth og bluesguitar:

”Det er ædelt tilbageholdende, råt autentiske eller 70’er-velourlækre produktioner og arrangementer. Og der er en fin, lyttende dialog med Inya”- Ralf Christensen i Information.

Sangene er selvbiografiske og handler ofte om at være et svært sted i livet og om, hvordan man kommer videre derfra. Livet som enlig mor og vold i hjemmet er nogle af emnerne, men der er også plads til og luft til den store kærlighed. Vokset op på rigelige flasker fyldt med soul, jazz, blues og gospel, står Melissa Inya på skuldrene af artister som Ella Fitzgerald, Al Green og Erykah Badu.

Melissa er født i Uganda og opvokset i Fredericia fra treårsalderen sammen med sin bror Melvin Kakooza og fire andre søskende. I løbet af de senere år har Melissa Inya etableret sig som en fast del i det københavnske blues, soul- og jazzmiljø. Hun har været dommer i musikprogrammet All Together Now og medvirket i både Go’ Morgen Danmark og DR Aftenshowet.

Melissa Inyas formåen som sanger, komponist og tekstforfatter er bemærkelsesværdig. Live har Melissa Inya et stærkt 8 m/k hold med sig inklusive 3 korsangere.

Line-up:

Jeppe Saugmann aka Abdullah S: keys, synth

Anton Langebæk: bas

Alain Apaloo: guitar

Yohan Ramon: percussion

Minh Le Shingara: trommer

Olivia Lincoln: kor

Dzifa Dalby Akpalu: kor

Priscilla Hortense Kakou: kor

Zawi: kor

Melissa Inya: lead vocal

 

Arrangør: Jazz Club Loco

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2022

Døre kl. 19.30
Koncert kl. 20.00

Venue: Dansepavillonen

Lokation

KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus KLEIN - Sydhavnens spillested || Dansepavillonen ved Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .