spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Mellem klassicisme og romantik - parkvandring i Frederiksberg Have og Søndermarken

Afholdt event

Mellem klassicisme og romantik - parkvandring i Frederiksberg Have og Søndermarken

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

14 sep 2021 kl. 16:00 - 17:30

Beskrivelse

På denne parkvandring går vi på jagt efter klassicistiske elementer i Frederiksberg Have og Søndermarken, som begge blev omlagt til romantiske haver efter engelsk forbillede i slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet. Den nyklassicistiske bygningskunst hentede inspiration i antikkens bygninger, og stilretningen opstod i Rom i midten af 1700-tallet og blev dyrket langt op i 1800-tallet. Vi kigger blandt andet nærmere på arkitekten og billedkunstneren Nicolai Abildgaards smukke Apistempel, som en kort overgang blev anvendt som indgang til Zoologisk Have, og vi kigger nærmere på det interessante samspil mellem nyklassicismen og den følsomme modpol, romantikken, i de to parker.

Parkvandringen er til dig, der har interesse for arkitektur og havekunst, og til dig, som har lyst til at få nogle historiske og kulturelle inputs under en god vandretur.

Husk godt fodtøj, da vi kommer til at gå en del - også udenfor de faste stier.

Parkvandringen er arrangeret af Frederiksbergmuseerne, Bakkehuset i forbindelse med Golden Days.

Turen varer omkring 1,5 time. Vi starter ved hovedindgangen til Frederiksberg Have på Frederiksberg Runddel og slutter i Søndermarken.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Frederiksberg Have Frederiksberg Have, 2000 Frederiksberg, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .