Mellemblond // RUST Sleeps Around

Møllegade 7, 2200 København
10 nov 2021 kl. 21:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

RUST Sleeps Around er tilbage. RUST er igen rykket ud af eget hus og over på lokale venues på Nørrebro. Her hyldes upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i unikke rammer.

MELLEMBLOND

I september sidste år udgav Mellemblond sit femte fuldlængde album, Solregn, der med et spartant, akustisk univers viser en ny side af Mellemblond.

Albummet indeholder både nyskrevne sange og akustiske versioner af sange fra tidligere plader, og sangskriver Kristoffer Munck Mortensens roste tekster træder klart frem. GAFFA gav pladen fem stjerner med ordene; ”et album, der har sit blik fast rettet mod vores egen og hele verdens skrøbelighed”. Senest har han udgivet nummeret "Blæsten i Træerne", der er blevet og stadig bliver flittigt spillet i P6 BEAT.

Over 5 plader og 2 EP’er har Mellemblond sat sit præg på det sidste årtis dansksprogede rockmusik. Gennem tiden er det blevet til 5 Steppeulven-nomineringer og en række 5-stjernede anmeldelser og anbefalinger – bl.a. af Weekendavisens Klaus Lynggaard, der i sin anmeldelse af pladen Guldlokzonen beskrev Mortensen som “en rockkunstner med noget på hjerte og et sprog at have det i”.

Oplev Mellemblond i intime rammer på LiteraturHaus den 10. november.--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

Mellemblond // RUST Sleeps Around

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke