eventet sluttede

Mennesker og byliv på Holbergs tid

DKK 149,00

Dato

20 sep 2016 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi inviterer dig på en sjov og tankevækkende byvandring, i selskab med historikerne Emma Rønberg og Jens-Ulrich Nielsen, der vil føre dig tilbage til 1700 tallets København, hvor livet var ’skrøbeligt’, fast arbejde en sjældenhed, og mange familier var henvist til at ’tjene til dagen og vejen’.

Det bliver ikke kedeligt, når Emma og Jens-Ulrich bliver sluppet løs i de københavnske gader og stræder, med fortællinger om dagliglivet i 1700 tallets København, med fokus på manderoller og kvinderoller.

Du kommer til at høre både morsomme, skræmmende og grufulde fortællinger om livet i byen i 1700 tallet, lige fra den rige købmand, fruerne, håndværkerne, natmanden, vægteren, soldaten, tjenestepigen og glædespigen – ikke at forglemme.

Emma og Jens-Ulrich vil fortælle om levevilkårene for både mænd og kvinder, om iværksætteri, kvindearbejde, hushåndværk og meget mere.

København bliver en helt anden by for dig, efter denne oplevelse.

Vi slutter byvandringen med en forfriskning i et af byens ’klassiske’ vandhuller (incl. i billetpris)

Mødested: Gammel Torv ved Caritas springvandet.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .