Mennesket, sorgen og kærligheden

27 sep 2020 kl. 10:30 - 12:00

Vi har vanskeligt ved at tale om sorg i vores samfund, i stedet er vi gode til at give medicin mod depression. Men sorg er en vigtig del af livet. Sorg er kærlighed, der ikke har noget sted at gå hen. Vi sætter ord på sorgen og kærligheden, både hvad angår individet, den brudte kærlighed og det tabte liv, og hvad angår samfundet, som når vi rammes af en pandemi, og vores liv ikke blev, som vi havde håbet på.

Vi har besøg af skuespiller Iris Thomsen, der har foreslået dagens tema, og Kenneth Thordal, der mistede sin yngste datter for tre år siden. Begge har tænkt meget over, hvad sorgen betyder for livet og glæden. Kenneth Thordal, der er musiker, har især givet sorgen udtryk gennem sine sange, og dem vil han spille og synge et par stykker af.

Kjeld Lauritsen spiller klaver, og vores husfilosof Lene Andersen er vært.

Kom til Fremvirkes Filosofiske Formiddage søndag kl. 10:30-12:00, der bliver både personlige beretninger, højtlæsning, filosofiske samtaler og musik over søndagens tema.

Den filosofiske formiddag er arrangeret i et samarbejde mellem Rytmisk Center og Fremvirke, og kaffe eller te er inkluderet i prisen.

Sted: Voxeværket, Vermlandsgade 51, 2300 København S
VOXEVÆRKET ligger i indgangen længst henne til venstre for Meny, og du skal op på 2. sal.

Fremvirke er en ny oplysningsbevægelse med indhold, der peger målrettet mod fremtiden.