Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mens Verden Venter

Afholdt event

Mens Verden Venter

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

15 februar 2022 - 20 februar 2022
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mundbind? Håndsprit? Coronapas? Hvad fanden skal man bruge det til? EN HEL MASSE!

Følg med når de 2 roommates Robert og Claes skal håndtere corona pandemien på den bedste måde, men er der en måde der fungere bedst for alle og kan det virkelig passe at man ikke engang kan få lov til at spille dungeons and dragons med sine venner det er jo bare en “influenza”? ROBERT DET ER IKKE BARE EN INFLUENZA DET ER EN PANDAMI!!!

Tja… Vi har alle forskellige måder at håndtere pandemien på, men i sidste ende er der kun en ting vi kan være sikre på og det er at man ikke skal gå glip af Mens Verden Venter! Køb din billet mens det stadig er relevant.


Gruppe: Teater JA

Instruktør: Andreas Kramer Møller

Manus og medvirkende: Anders Valbro Højte og Joakim-David Stauning Prewett

Arrangør

Lokation

Forscenen Forscenen, Shetlandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .