spring til hovedindhold

Mercedes

Beskrivelse

“Universet er nøgent og nærmest brutalt, alt er skrabet ind til benet, og alligevel opstår der små poetiske sprækker som åndehuller i et asfalt akvarium. En stærk, ekspressiv, rå og poetisk forestilling med to teknisk super dygtige spillere” - Omtale fra juryen på Vildskud 2020

Teaterforestillingen Mercedes er en undtagelsestilstand, hvor alle regler bliver brudt. Hovedpersonerne Sakko og Oi drømmer, leger og udfordrer hinanden på kærlighed, lir, liv og død: Vil du være min luder, min latin lover? Vil du være tyv og fribytter på markedets overflod eller vil du være dets fodsoldat? Måske vil du bare være i fred? Eller være fri og køre ud i det blå i den fedeste Mercedes? Noget kommer i vejen for legen; de er udenfor lige meget hvad de gør. Reglen er: hvis du ikke kan følge med, bliver du kørt ned. Det civiliserede samfund får fuckfingeren. Eller er det omvendt? Kom og se selv!

Forestillingen spillede på Vildskud teaterfestival i oktober 2020 og nu videreudvikler Teatergruppen forestillingen til KBH+.

Medvirkende:

Skuespil:​ Hjalte Ilsøe og Laura Hagen Aagaard

Instruktion: ​Inge Dinesen

Video:​ Nikolaj Lütken

Lysdesign og teknik:​ Christoffer Hansen

Ide og tekstredigering:​ Inge Dinesen, Hjalte Ilsøe og Laura Hagen Aagaard

Manuskript: Thomas Brasch

Arrangør

Lokation

KBH+ KBH+, Emblasgade 175, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder