Mere Liv Foredrag: Frøet - menneskets rejsekammerat

eventet sluttede

Mere Liv Foredrag: Frøet - menneskets rejsekammerat

Billetter fra DKK 50,00

Dato

29 sep 2016 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Frø gør det muligt for vilde planter at overleve dårlige forhold og at rejse i tid og sted. Frø er også blevet til menneskets trofaste rejsekammerat, da deres overlevelsesevner gør det muligt for os at dyrke planter til fødevarer og til at forskønne vores tilværelse. Frø kan dog også være ubehagelige rejsekammerater i form af ukrudt og invasive planter, som vi betaler dyrt for at undgå.


Thure Hauser, som er lektor ved Institut for Plante og Miljøvidenskab på Københavns Universitet, vil fortælle om "Frøets rejse" og samspil med os mennesker på godt og ondt. Efter denne spændende indføring i frø’s betydning og historie, vil han diskutere, hvordan du selv kan indsamle frø og opbevare dem, og hvad der skal til for at bevare deres genetiske variation. Der vil blive rig lejlighed til at stille spørgsmål og udveksle erfaringer.

Thure er uddannet biolog fra Århus Universitet, og har specialiseret sig i planteøkologi og -genetik. Han er vokset op i Roskilde, og har tidligere arbejdet på Risø og Landbohøjskolen. Han underviser til daglig i almen økologi, plante-økologi og plante-genetiske ressourcer.


Tid: 29. september kl. 19:30
Sted: Hvalsø Kulturhus – salen, Skolevej 12, 4330 Hvalsø
Pris: 50 kr.


Arrangør og kontakt
Foredraget arrangeres i samarbejde med Lejre Havenetværk i Landsforeningen Praktisk Økologi.
Spørgsmål om foredraget i Hvalsø sendes til: claes@humankind.dk


Mere Liv Foredrag er realiseret af Landsforeningen Landsforeningen Praktisk Økologi med støttemidler fra Miljøstyrelsens Pulje til Grønne Ildsjæle.

Spørgsmål omkring foredragene til: foredrag@merelivihaven.dk

Øvrige Mere Liv Foredrag om Frø, biodiversitet, husholdning og jord vil løbende annonceres her på Billetto og på Landsforeningen Praktisk Økologi's netværksside: merelivihaven.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .