spring til hovedindhold

MESSIAEN QUARTET COPENHAGEN — klassiske sommerkoncerter 2024

MESSIAEN QUARTET COPENHAGEN — klassiske sommerkoncerter 2024

Fra DKK 112,50

Sted

Dato

19 jun 2024 kl. 17:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Oplev Messian Quartet Copenhagen og nyd et glas rosévin ved årets første sommerkoncert på Nordatlantens Brygge.

Begejstring, charme, og sjælelig inderlighed. Det er den mest rammende beskrivelse af Messiaen Quartet Copenhagen, hvor kontakten med publikum altid er i højsæde.

Messian Quartet Copenhagens præsenterer til denne koncert et varieret program med spændende komponister. Med afsæt i Carl Nielsens 5 stykker for klaver begiver vi os ud på en musikalsk rejse, som spænder over hele 1900-tallet, og de populære stykker er alle udvalgt og arrangeret af MQC.

Vi skal også høre Arnold Schönbergs "Verklärte Nacht", et stykke programmusik som tager sit udgangspunkt i digteren Richard Dehmels “Verklärte Nacht”. Værket er skrevet i en senromantisk stil og fremstår som et af 1900-tallets absolutte mesterværker.

Sidst på programmet kan vi opleve Per Nørgårds meget nænsomme arrangement af Franz Schuberts smukke sang "Nacht und Träume”.

Medvirkende:

Malin William-Olsson, violin
Kristoffer Hyldig, klaver
Carl-Oscar Østerlind, cello
Viktor Wennesz, klarinet


PRAKTISK INFO
Koncerten begynder kl. 17.00 og varer 60 minutter. Dørene åbner 16.15.

Efter koncerten byder vi på et glas rosévin.


Nordatlantens venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

___________________________________
KLASSISKE SOMMERKONCERTER 2024

Ons. 19. juni kl. 17:
Messian Quartet Copenhagen

Begiv dig ud på en musikalsk rejse med Carl Nielsen, Arnold Schönberg og Franz Schubert.

Tors. 20. juni kl. 17:
Middle East Peace Ensemble

En musikalsk smeltedigel af mellemøstlig musik med et velgørende og anderledes udtryk, som bygger bro mellem kulturer og mennesker og samles i en ny unik klang med et fælles håb om fred.

Fre. 21. juni kl. 17:
Eskær Trioen
Hør Mozart, Brahms og en uropførelse af Carsten Dahl’s trio "Blackbirds & Little Robyn" i Eskær Trioens medrivende samspil.

Læs mere:
nordatlantens.dk/sommerkoncerter2024

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder