Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Messias med Musica Ficta og Kottos

eventet sluttede

Messias med Musica Ficta og Kottos

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18 dec 2019 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Musica Ficta og ensemblet Kottos opfører deres anmelderroste ”New light Messiah”, som er en nyfortolkning af Händels udødelige værk. Arier og korsatser synges af de 8 sangere i Musica Ficta under ledelse af Bo Holten, og orkesterstemmerne varetages af Bjarke Mogensen (accordeon), Pernille Petersen (barok-obo og blokfløjte), Christos Farmakis (græsk lut) og Josefine Opsahl (cello). Musikken er Händels hele vejen igennem – intet lagt til, intet trukket fra. Velkommen til en stor og unik koncertoplevelse i Sions Kirke. 

Dørene åbnes kl. 18.45. Pladserne er ikke nummererede.

Som optakt til koncerten med Händels Messias holder sognepræst Anne Kathrine Giversen og organist Johan Sigvard Jensen to foredrag om værket - både dets teologiske og musikalske aspekter, tilsat flere interessante og morsomme anekdoter om værkets tilblivelse og betydning i både samtiden og nutiden. 

Onsdag 27. november kl. 19.30 fortæller Anne Kathrine Giversen om værkets teologiske aspekter. Fri entré.

Onsdag 11. december kl. 19.30 holder Johan Sigvard Jensen og kirkens kor en ’foredragskoncert’ i kirkerummet med opførelse af udvalgte dele af værket. Fri entré.

Lokation

Sions Kirke Sions Kirke, Østerbrogade 192, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .