Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Messias på Strøget 14. og 15. dec. kl. 19

Afholdt event

Messias på Strøget 14. og 15. dec. kl. 19

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

14 dec 2022 kl. 19:00 - 15 dec 2022 kl. 19:00

Beskrivelse

Messias på Strøget

Begge koncerter UDSOLGT

Det er med stor glæde, vi byder publikum velkommen til to opførelser af Messias på Strøget med Copenhagen Oratorio Choir – en fast tradition i Helligaandskirken.

I år byder solistholdet på et glædeligt gensyn med sopranen Signe Sneh Durholm, kontratonoren Stephen Yesata og bassen Martin Hatlo. De har alle tidligere sunget Messias med Copenhagen Oratorio Choir. Tenoren David Danholt synger med os for første gang, det glæder vi os til!

I selskab med disse solister, med dirigent Torsten Mariegaard og orkestret Copenhagen Oratorio Strings, byder vi publikum hjerteligt velkommen til en intenst fortællende og sprudlende Messias – midt i hjertet af København.

Læs mere på vores hjemmeside >>

Koncerten starter kl. 19, og der er pause efter ca. 1 time. Vi opfører første og anden del og afslutter med “Hallelujah”-koret kl. ca. 21.20. Der håber vi at have gjort jer alle parat til en dejlig jul.


Tak til støtte fra Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Axel Muusfeldts Fond.

Lokation

Helligaandskirken, København Helligaandskirken, København, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .