spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Metal Aid 2021 pt 2

Afholdt event

Metal Aid 2021 pt 2

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

13 aug 2021 kl. 18:00 - 27 aug 2021 kl. 23:00

Beskrivelse

GRATIS ENTRÉ TIL METAL AID PT 2 D. 13 (FEAT. DENIAL OF GOD, HORNED ALMIGHTY, ÆTTIR) OG 27 AUGUST (FEAT IRON FIRE, FOREVER STILL, SHADOWSPAWN, TROLD), VED KØB AF NORDIC NOISE 22 BILLETTER

LÆS HER HVORDAN:
Alle der har købt og køber billet til Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) får gratis adgang til "Metal Aid 2" (så længe lager haves). Skriv en mail til weiss@targetgroup.dk med vedhæftet kvittering for dit køb af Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) billet, som bevis, og en særlig kode til Metal Aid Part 2 billetten vil blive tilsendt


METAL AID 2

- LIVE I AMAGER BIO D. 13. og 27. AUGUST -

 

Efter successen med første udgave af Metal Aid, kan Nordic Noise nu præsentere Metal Aid 2 - denne gang med stående publikum!
 

Nordic Noise kan nu annoncere METAL AID 2 – der er to dage med 8 koncerter i Amager Bio hhv. d. 13. og 27. august.

Denne gang er det DENIAL OF GOD, IRON FIRE, FOREVER STILL, HORNED ALMIGHTY, SHADOWSPAWN, ÆTTIR, TROLD etc. der er på programmet.

Alle danske bands, og inden for så forskellige metal subgenrer som black metal, power metal, doom metal, folk metal, death metal, alternativ metal, m.m.

Første udgave af Metal Aid løb af stablen 16. og 17. juni 2021, som en 2-dages minifestival i Amager Bio med 8 bands, som en slags nødhjælpspakke til både bands og publikum inden for metalscenen, nu hvor størstedelen af sommerens festivaler var aflyst, heriblandt Copenhell. Derfor blev første Metal Aid arrangement hurtigt stablet på benene, så koncert-tørsten inden for metalscenen kunne slukkes bare lidt.

En af landets legendariske rock-skribenter - Steffen Jungersen - skrev bl.a.:
"en dejlig aften i Danmarks bedste spillested, hvor aftenens bands leverede den ultimative kur efter en alt for lang koncerttørke for din udsendtes vedkommende"

De optrædende talte bl.a. ARTILLERY, SVARTSOT, WITHERING SURFACE, SLÆGT m.fl., og de to næsten udsolgte aftener bød på en massiv forløsning hos både bands, publikum og arrangører, der fik mulighed for at være sammen om den hårdtslående livemusik, der har været så hårdt savnet – selvom der stadig var diverse restriktioner. Til Metal Aid skulle publikum stadig sidde ned, men kravet om mundbind var dog sløjfet. 

METAL AID 2 bliver to aftener hvor publikum endelig kan stå op, og slipper for at blive tvunget til at sidde ned, som det har været hidtil! Der er stadig begrænsninger på publikumskapaciteten, men alene det at vi nu gradvis vender tilbage til koncertoplevelser som før corona, er noget både bands og arrangører ser frem til. Og ikke mindst publikum!  

Programmet til METAL AID 2 er følgende:

Fredag d. 13. august 2021
DENIAL OF GOD
HORNED ALMIGHTY
ÆTTIR

Fredag d. 27. August 2021
IRON FIRE
FOREVER STILL
SHADOWSPAWN
TROLD

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Amager Bio / BETA Amager Bio / BETA, Øresundsvej 6, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .