spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Metal Mekka: Anoxia, Gurldörl, Summit, Sun dog, Under the blood oak

Afholdt event

Metal Mekka: Anoxia, Gurldörl, Summit, Sun dog, Under the blood oak

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

06 dec 2019 kl. 19:00 - 07 dec 2019 kl. 02:00

Beskrivelse

Anoxia

Anoxia er smagen af whisky, sved… og evt. en enkelt tåre født af glæden ved, at der stadig findes metal af så høj en kvalitet.

Det nyborgensiske band kan med rette betegnes som en flok gamle baggårdskatte. De har dyrket den hårde tråd siden 1996 – og det kan høres! Ikke blot på evnerne til at smede helt og aldeles fantastisk heavy fucking metal. Kærligheden til den kantede musik brænder mere intenst, end flammekasterens lys i en skyttegrav.

Og noget smukt er blevet født i elskoven mellem evne og kærlighed. Anoxia har – særligt med deres 2019 album ’To the Lions’ formået at servere musik så vitalt, at skulle tonerne ramme Kronborg, ville Holger Danske straks gå på bar. En vokal med mere saft og kraft, end en F-16s motor, guitarer, der med samme behændighed som en veteran-dominatrix leger og pisker lytteren til blods, samt en rytmesektion så massiv, at man kan mærke magmaens varme skabe et lydbillede skabt til at skade nakker.

Ja. Anoxia er heavy metal, når det er bedst.     


Gurlörl

Gurlörl er ganske enkelt lugten af værtshus.

Musikken er tungere end røgen på et af de brune dagen efter lønnen er gået ind. Lyden er mere beskidt end toiletgulvet, efter du mente, at 10-15 Arnbitter i streg var en fremragende idé, og er med samme groove som toiletrullen, imens du prøver at få styr på situationen. Den rasende og desperate vokal er indbegrebet af dagen efter alt for mange genstande - af tømmermænds-depressionens insisteren på at huske enhver sætning, der nogensinde har klinget forkert. Og ikke kun aftenen før. Også dengang i syvende klasse, hvor du sagde, at Aarhus var hovedstad på Langeland – og mente det.

Tung, beskidt og lige-i-ansigtet groovet metal af den bidske slags. Sku’ vi aller’ ha’ en øl?  


Summit

Et lille skud psykedelika skulle åbne sindet.

Summit sørger for, at publikum kommer til at forblive åbne. De vil sørge for at åbne for musikkens puls, fælles øregasmer og en aften, der byder på absurde mængder god musik. Spontant, grænseløst og med et væld af inspirationer, udforsker Summit det musikalske grænseland, og koncerterne føles som soniske LSD-rejser. Og rollen vil blive spillet til fulde denne aften, hvor bandet vil brage nøglen i ørerne på publikum.

Sun Dog

Det er ikke tit, at vi får muligheden for at skrive følgende om Metal Mekka koncerter, men Sun Dog er… satme behagelig musik!

Musikken er fyldt med riffs, som er mere sprøde end biodynamiske flæskesværd købt på den lokale gård, og soloer så orgastiske, at virkeligheden forstummer i ren velvære. Og ikke nok med det! Vokalen vil få ældre stadioner til at drømme sig tilbage til hvor Deep Purple m.fl. gjorde deres hårde vægge bløde som smør – krydret med en kant af ”Skal du ikke slås ihjel?” aggression.

Fik jeg for øvrigt nævnt orglet? Det djævelske orgel, der vil føre dig på rejser af den psykedeliske slags? Orglet, der vil opløse verden i farver, oplevelser og mentale rejser, som du ikke vidste, at du var parat til? Publikum vil uden tvivl få et eventyr uden lige, når Sun Dog entrerer scenen.

Kort sagt: Er du til sindssygt fængende rock med et stærkt fundament i 1970’erne (uden at lyde som en desperat søgen efter en forsvunden tid) beriget med bevidsthedsudvidende elementer af den bedste slags? Hvis ja, så bliver du simpelthen nødt til at indfinde dig foran scenen, når solhunden inviterer dig på en oplevelse uden lige.


Under the Blood Oak

Melodisk dødsmetal med mere eventyr end Ringenes Herre.

Skal dit øre kærtegnes med vellyd og legesyge? Higer du efter oplevelsen af ikke at vide, hvad der sker om to sekunder? Så skal du kaste ørerne efter Under the Blood Oak!

Eller dvs. du skal kunne leve med forventningen om højkvalitets melodisk dødsmetal med evnen til at bruge musikken som pensel. Riffs fremmaner scener af den fantastiske slags. Fra fiktionens bedste eventyr til fødslen og døden af stjerner, opbanker rytmesektionen et drive, der får det hele tættere på. Vokalen agerer med alsidighed og formår at sætte ord på de største fortællinger. Ganske simpelt; Under the Blood Oak præsterer at forvandle dit sind til en biograf med adgang til hele virkeligheden.

Det er tid til et musikalsk eventyr af den hårdtslående slags!

Arrangør

Lokation

Kansas City Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .