Metal Mekka - Black Tritonus, Capital of nowhere, Haunted Jazz, Fatal image & Blodrus

Munkebjergvej 140, 5230 Odense
02 apr 2022 kl. 18:00
03 apr 2022 kl. 01:00
Super arrangør
Billetter DKK 40,00 - DKK 140,00
Billetter DKK 40,00 - DKK 140,00

Blodrus 

Blodrus er lyden af mord. En rejse igennem fødslen af tanken om snarlig død til blodet flyende fra dødt kød. En dynamisk oplevelse, om man vil. Musikken bevæger sig fra hamre som ofrets hjerte på den sidste flugt til knusende passager med samme tyngde som en forhammer i fuld svung. I denne soniske bog af blod gurgler, brøler og skriger fortælleren om hurtig og langsom død. Om at blive kvalt i væggelus og eget blod, over dæmoner der leger papirklip med din hud til mødre som konsumerer familien som varulv. Hvis du forsøger at flygte fra dødsteatret, nagles du fast af trommeterminatoren. Fra maskingeværsalver til morterer du først mærker for sent, er den rytmiske dræber altid klar til at nagle dig fast.   Blodrus. Hvis du nyder dødsmetal, der kilder til du skriger.

Fatal image

Fatal Image er et nyt up and coming heavy band fra Odense, hvor de diverse subgenre af heavy verdenen mødes som en pose blandede bolsjer, og bliver til sin helt egen lydmur. Riffs der skærer helt ind til benet og får sat gang i nakkemusklerne. Der er ingen tvivl om at der bliver spillet op til krigsdans, når Fatal Image indtager scenen med høj energi og tempofyldt musik. 

Haunted jazz

Haunted Jazz er et energisk og hårdtslående odenseansk hardrock-band der, på trods af navnet, spiller alt andet end jazz! Griber man derimod et litermål og fylder det op til kanten med spade, tilsætter en god portion dobbeltpedal, en knivspids tung bas og blander det hele med en håndfuld melodiske strygere, så har man opskriften på det musikalske univers, som Haunted Jazz leverer. Her er plads til alt fra symfoniske ballader til nakkeknækkende breakdowns

Capital of nowhere

I mere end seks år har den odenseanske rockgruppe Capital of Nowhere præget de danske undergrundsscener med deres fængende melodier, solide og eksplosive rockshows. I front står Medrian Jamito, hvis karismatiske vokal både opererer i det rå og det polerede, mens Casper Due står for bandets uundværlige, iørefaldende trommerytmer. Den tunge, svingende bas har Emil Jacobsen grebet, mens de medrivende lead-guitar riffs håndteres af Rasmus Gunnar Jørgensen. Til sammen udforsker de fire gutter genrelandskabet, med deres hårde, tonstunge lyd, der også indeholder spor af popinspirerede elementer. Men én ting er bandets lyd, noget andet er deres overvældende koncert- præstationer. Gennem årene har Capital of Nowhere nemlig spillet landet tyndt; fra Hovedstaden til Herning og alt imellem. De er mangeårigt fast inventar på Odenses mest sveddryppende spillesteder, og har givet koncerter i både Nordtyskland og Berlin, varmet op for australske Airbourne, og drengenes uigennemtrængelige energi leveres med samme intensitet, uanset om publikum tæller 20 eller 200 personer. For at sige det kort: Det er først og fremmest på scenen, at Capital of Nowhere må og skal opleves. Og det er ikke mindst som en mere fyldig og gennemslagskraftig enhed, at Capital of Nowhere er klar til at kæmpe for at erobre det tunge rocklandskab i fremtiden.

Black Tritonus

Black Tritonus spiller dødsmetal, primært inspireret af den gamle skole, og med tekster omhandlende alt fra seriemordere, korrupte politikere og generel samfundskritik, til en tilbagevendende fascination af livet på jorden før homo sapiens. Alt sammen leveret til både kompromisløst hurtige riffs og blast beats, langsomme dissonante passager, samt groovy riffs der med sikkerhed vil kunne mærkes i nakken dagen efter. Med bandnavnet opkaldt efter den mørke middelalders forbudte interval bærer Black Tritonus stolt den blasfemiske fakkel videre ind i det 21. århundrede med en omgang hårdtslående dødsmetal, der leder tankerne tilbage på, og hylder nogle af genrens allerførste pionerende misdædere!

Tidsplan er :

Blodrus 19.00-19.35
Fatal Image 19.50-20.25
Haunted Jazz 20.40-21.25
Capital of nowhere 21.40-22.25
Black Tritonus 22.40-23.40

Prisen er 40.kr for Metal Mekka medlemmer og 80.kr hvis man ikke er medlem

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke