spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Metal Mekka - Black Tritonus, Summit, Haunted Jazz, Fatal image & Blodrus

Afholdt event

Metal Mekka - Black Tritonus, Summit, Haunted Jazz, Fatal image & Blodrus

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

02 apr 2022 kl. 18:00 - 03 apr 2022 kl. 01:00

Beskrivelse

Blodrus 

Blodrus er lyden af mord. En rejse igennem fødslen af tanken om snarlig død til blodet flyende fra dødt kød. En dynamisk oplevelse, om man vil. Musikken bevæger sig fra hamre som ofrets hjerte på den sidste flugt til knusende passager med samme tyngde som en forhammer i fuld svung. I denne soniske bog af blod gurgler, brøler og skriger fortælleren om hurtig og langsom død. Om at blive kvalt i væggelus og eget blod, over dæmoner der leger papirklip med din hud til mødre som konsumerer familien som varulv. Hvis du forsøger at flygte fra dødsteatret, nagles du fast af trommeterminatoren. Fra maskingeværsalver til morterer du først mærker for sent, er den rytmiske dræber altid klar til at nagle dig fast.   Blodrus. Hvis du nyder dødsmetal, der kilder til du skriger.

Fatal image

Fatal Image er et nyt up and coming heavy band fra Odense, hvor de diverse subgenre af heavy verdenen mødes som en pose blandede bolsjer, og bliver til sin helt egen lydmur. Riffs der skærer helt ind til benet og får sat gang i nakkemusklerne. Der er ingen tvivl om at der bliver spillet op til krigsdans, når Fatal Image indtager scenen med høj energi og tempofyldt musik. 

Haunted jazz

Haunted Jazz er et energisk og hårdtslående odenseansk hardrock-band der, på trods af navnet, spiller alt andet end jazz! Griber man derimod et litermål og fylder det op til kanten med spade, tilsætter en god portion dobbeltpedal, en knivspids tung bas og blander det hele med en håndfuld melodiske strygere, så har man opskriften på det musikalske univers, som Haunted Jazz leverer. Her er plads til alt fra symfoniske ballader til nakkeknækkende breakdowns

Summit

Et lille skud psykedelika skulle åbne sindet.Summit sørger for, at publikum kommer til at forblive åbne. De vil sørge for at åbne for musikkens puls, fælles øregasmer og en aften, der byder på absurde mængder god musik.Spontant, grænseløst og med et væld af inspirationer, udforsker Summit det musikalske grænseland, og koncerterne føles som soniske LSD-rejser. Og rollen vil blive spillet til fulde denne aften, hvor bandet vil brage nøglen i ørerne på publikum.

Black Tritonus

Black Tritonus spiller dødsmetal, primært inspireret af den gamle skole, og med tekster omhandlende alt fra seriemordere, korrupte politikere og generel samfundskritik, til en tilbagevendende fascination af livet på jorden før homo sapiens. Alt sammen leveret til både kompromisløst hurtige riffs og blast beats, langsomme dissonante passager, samt groovy riffs der med sikkerhed vil kunne mærkes i nakken dagen efter. Med bandnavnet opkaldt efter den mørke middelalders forbudte interval bærer Black Tritonus stolt den blasfemiske fakkel videre ind i det 21. århundrede med en omgang hårdtslående dødsmetal, der leder tankerne tilbage på, og hylder nogle af genrens allerførste pionerende misdædere!

Tidsplan er :

Blodrus 19.00-19.35
Fatal Image 19.50-20.25
Haunted Jazz 20.40-21.25
Summit 21.40-22.25
Black Tritonus 22.40-23.40

Prisen er 40.kr for Metal Mekka medlemmer og 80.kr hvis man ikke er medlem

Lokation

Kansas City Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .