Metal Mekka - Fairyman, Taker, Awake the lights, Under the blood oak & Gurldörl

Metal Mekka - Fairyman, Taker, Awake the lights, Under the blood oak & Gurldörl

Billetter fra DKK 40,00

Sted

Dato

12 nov 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Endnu en gang byder Metal Mekka på en omgang 5 lokale bands, alt sammen for kun 40.kr! gratis hvis man er metal mekka medlem!


Fairyman


Nyt band bestående af erfarne musikkere fra andre lokale bands. De byder på en del sprøde riffs.

Taker


T A K E R blev dannet i 2021 af Mads Thuelund, Patrick Rosenfeldt, Gina Allesø og Jacob Meldgaard.
de spiller shoegaze.

For lyttere af: Nothing, Whirr, Holy Fawn, Narrow Head, og Deftones.

Awake the lights


Awake the Lights er et fascinerende alternative metal-kvartet der byder på en infernalsk cocktail af thrash, powermetal og death metal.
Awake The Lights byder på både mere groove og tyngde end en husmors hofter og der er absolut ikke tale om sød musik.Der er en nerve i Awake the Lights musik, der synes at bekræfte, at kaotiske tider finder sit spejl i musikken. Vokalen dirrer af vrede, patos og en vilje til at påberåbe enhver afskyelighed denne verden byder på.

Under the blood oak


Under The Blood Oak, er et band der maler med musikken. Vokal og instrumenter arbejder tæt sammen for at skabe en sindsrig oplevelse med levende billeder i det melodiske metals tegn. Teksterne strækker sig bredt fra døende stjerner til dystopiske fortællinger, akkompagneret af harmoniske riffs, legende basgange og aggressive trommer. Glæd jer til et eventyr med smæk på!

Gurldörl


Gurlörl er ganske enkelt lugten af værtshus.

Musikken er tungere end røgen på et af de brune dagen efter lønnen er gået ind. Lyden er mere beskidt end toiletgulvet, efter du mente, at 10-15 Arnbitter i streg var en fremragende idé, og er med samme groove som toiletrullen, imens du prøver at få styr på situationen.

Den rasende og desperate vokal er indbegrebet af dagen efter alt for mange genstande – af tømmermænds-depressionens insisteren på at huske enhver sætning, der nogensinde har klinget forkert. Og ikke kun aftenen før. Også dengang i syvende klasse, hvor du sagde, at Aarhus var hovedstad på Langeland – og mente det.

Tung, beskidt og lige-i-ansigtet groovet metal af den bidske slags. Sku’ vi aller’ ha’ en øl?


Tidsplan:

dør kl 18.00

Fairyman 19.00-19.35

Taker 19.50-20.35

Awake the lights 20.50-21.35

Under the blood oak 21.50-22.35

Gurldörl 22.50-23.50Lokation

Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .