spring til hovedindhold

Metal Mekka - Hyperdontia, Bastard Grave, Infirmities & rattledust

Metal Mekka - Hyperdontia, Bastard Grave, Infirmities & rattledust

Fra DKK 55,00

Sted

Dato

08 dec 2023 kl. 19:00 - 09 dec 2023 kl. 01:00

Beskrivelse

Metal Mekka slutter året af med en omgang dansk/tyrkisk død og thrash.

Hyperdontia 

Som en monstrøs hybrid af en Salacc og en powerblender, møder Hyperdontia dig med tænderne først. Og du vil sluges! Indhylles i riffs, der med blodig pensel, maler billeder af mødet med rovdyrsult.

Flænset, badet i fordøjelsessafter og palperet til mos - for at blive skidt ud som et stinkende og skrigende væsen, der vil have mere død. Trommerne som lyden af tusind gnistrende tænder, der splintrer dig til rollen som nederste led i fødekæden.

Med bambiøjne blanke som døden brøles nær. Bliv klar til at blive konsumeret, når Hyperdontia bidder til!

Infirmities 

INFIRMITIES er et band på den danske metal scene med base i Gladsaxe, København. Bandet består af både velkendte og helt nye kræfter.

Bandet blev startet op i 2020 af Sune Borring, sammen med Anders Tuegaard Poulsen.

INFIRMITIES havde en hård opstart, da Danmark blev lukket ned dagen efter indflytning i øvelokalet.

Noget tid efter blev det så muligt for Anders og Sune at gå i gang med de første par nummer og idéer.

Efter diverse afprøvninger på både trommer og vokal, faldt valget helt naturligt på trommeslager Jesper Rosenby Saltoft, som Sune har spillet sammen med i Saturnus. Senest kom Kenneth ´Fyrsten´ Iversen med på vokal, og bandet var komplet og klar til næste skridt.

Bandet kan jo faktisk betegnes som et bryllups band, da der både er en ny, en gammel, en brugt, en lånt, og så er der nok nogle der stemmer blåt......

Stilen kan overvejende beskrives som old school death´n´roll metal.

Rattledust

Rattledust fra Odense spiller Groovy Døds-Thrash, som får taget til at lette. Hurtige thrashy stykker, tunge dommedagsriffs og svedige breakdowns er bare en lille del af ingredienserne, når Rattledust rører energisk løs i gryden. Resultatet er en hårdtslående cocktail, som gør det umuligt for publikum at stå stille. Der skal moshes!!!
Med debutalbummet Terminal Stupidity (2023) i ryggen, er bandet nu endelig klar til at vælte de danske spillesteder. Deres rå udtryk vil virkelig komme til sin ret live!
Bandet består af garvede musikere fra forskellige bands som Stomped, Third Eye, Angrified, Numbnuts og Wolfram.

Dør kl 19

Rattledust kl 20-20.45

Infirmities kl 21.00-21.45

Hyperdontia kl 22.00-23.00

i døren stiger prisen til 100.kr for ikke-medlemmer og 70.kr for medlemmer

Lokation

Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på