Metal Mekka: Manticora, A Devil's Bargain & Awake The Lights

Østre Stationsvej 35, 5000 Odense
08 maj 2020 kl. 20:00
09 maj 2020 kl. 01:00
Super arrangør
Billetter DKK 80,00 - DKK 180,00
Billetter DKK 80,00 - DKK 180,00

Manticora

Metalmestrene i Manticora fører på sønderlemmende vis ægteskabet mellem metalmusikken og gysergenren videre. Et ægteskab der har udmundet i kaskader af kropsvæsker og lemmer på afveje.

Med power/thrash metal mere potent end hele Jasons udvalg af drabsredskaber maler bandet blodige historier. Bandets 8. album ”To Kill to Live to Kill”(2018) udfoldede dele af forsanger Lars F. Larsens horrorroman af sammen navn. At lægge øre til er en oplevelse! Musikken flænser Larsens' fortællinger ind i vores fælles virkelighed. Med sans for at lade instrumenterne tale med et væld af stemmer, serveres publikum en drabelig fortælling, hvor der er plads til de store følelser. Fra frygten med mødet med det grusomme til det sidste dødssuk. Og alt midt imellem.

Snarligt udkommer "To Live To Kill To Live", og bandet står klart til at male verden rød i rå mængder blod. Men mon ikke vi også kommer til at høre nogle af vores ganmle favorittrer? Med et bagkatolog, der rækker syv albums tilbage, er der masser voldsom guf til ørerne.

A Devil's Bargain

Det er tid til at blive blæst omkuld. Og ikke pga. en røvsyg, højtrykpræget og sneløs vinter. Nordjyske A Devil Bargain kommer med blodet fyldt havets kraft og brusen. Publikum vil blive lagt ned af heavyrock/metal med slagkraft af Vesterhavet under efterårsstorm nummer 55. Det er tid til at få elektrisk sand i trussen!

Bandets første EP kom i 2018, men det er svært ikke at få ledt tankerne hen på de tider, hvor heavyrocken og -metallen fik ungdomskulture til at kaste sig ud i endeløse hedonistiske eskapader. Trommerne lyder som de skabt til at spille arenaer op til heavymetal-fest. Guitaristerne lægger det ene riff ned efter det andet, som opildner til headbanging, der kan blæse selv Lodbjerg Fyr omkuld. Gennemgående bliver jeg nervøs med sangere fra denne del af Jylland. Har de tænkt at sige noget med træls og goddaw, og derefter holde kaje? Ikke her! Vokalisten hidkalder metalguderne med en vokal med kraft og personlighed som sjælden set.

En storm af de store er på vej! En Heavy Metal storm. Det eneste forsvar er at fortabes i metalekstase og bange faren væk. Træd ind i stormens øje og få 45 minutters gode grunde til at smide dine underklædegenstande på scenen!

Awake The Lights

Odenseansk eventyrlysten af aller højeste kvalitet! Awake the Lights byder på mere groove end en husmors hofter, når postmanden er på besøg og servere tynge af samme kaliber som postsækken inden den bliver tømt. Inden vi bevæger videre ind i det orgasmiske univers god musik tilbyder, må det nævnes, at alt ikke er sød musik.

Der er en nerve i i Awake the Lights musik, der synes at bekræfte, at kaotiske tider finder sit spejl i musikken. Vokalen dirre af vrede, patos og en vilje til at påberåbe enhver afskyelighed denne verden byder på. Titlerne fra bandets demo - ”Liar”, ”Mind Control” og ” The One Man Standing (wake up)” - fremstår som en direkte refleksion af musikken karakter.

Bandet formår med stærke melodier at hidkalde mærket om lytteren.. Det er musik der går under huden og give lige lyst til at skrige smerten ud og hæve næven mod alt det der gør verden til et mørkere sted. Og tilbage til det orgasmiske: Forvent en koncert med så megen musikalsk legesyge, at du vil blive leget lige så meget med som en postmands elskerinde. Det bliver svedigt og vildt!

Event aflyst

Metal Mekka: Manticora, A Devil's Bargain & Awake The Lights

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke