eventet sluttede

Metal Mekka - Plaguemace, Discorpse & Mite

DKK 40,00 - DKK 140,00

Sted

Dato

05 mar 2022 kl. 20:00 - 06 mar 2022 kl. 01:00

Beskrivelse

Plaguemace

Klokkeklang og knokkelklang. Uden sang. Den sidste lyd i byen efter pesten har den udryddet. I Guds tårn spilles melodien for alle som lyset ikke kunne redde. Og hvem vidste det var slut, da båden lagde til? En uge gik uden nogen hørte dommedag-urets evindelige tik. Først to. Så 60. For at blive hundred. Ja alle der i byen boede. Hvem kunne enden proklamerer. Ikke præsten, da benene var taget på nakken. Plaguemace ville være et godt bud. Som Yersenia Pestis i den voldsomste form, stopper volden med kroppen ikke. Tæv uddeles. Uden ende. Som når feberen dig rammer og pesten udklemmer dit liv. Døden bliver altfortærende i dit sind. Og man kan høre klamheden. Lugten fra bylderne presses ind i næsen af lydbølgerne fra det slagtende trommeartilleri. Vokalen lyder som forsangeren gurgler materien, der driver fra den befængte hud og diareen som pesten af kroppene driver ud. Det er voldsomhed og klamhed på mest fængende vis. Når kirkeklokkerne ikke længere holdes i klingende i magtesløse guders hus, vil Plaguemace sætte tonen, imens døden over landskabet forsætter sit ridt.


Discorpse

Discorpse blev dannet for et par år siden af en flok gamle venner med rødder omkring Varde og Esbjerg. ønsket var at spille dødsmetal fra dengang Bands som Obituary, Bolt thrower og Entombed stadig var nye.
Hvad der startede som et hyggeprojekt udviklede sig hurtigt til et band med et ønske om at komme ud på scenerne og gi den gas, men grundet corona skulle det vise sig at være mere end vanskeligt.
I stedet besluttede de sig for at indspille en Demo Ep. Essentielt for denne skulle være en ikke for poleret lyd og produktion. Ep’en skulle afspejle den inspiration som bandet finder i dødsmetal fra slutfirserne og start halvfemserne.
Marts 2021 blev Ep’en Dismemberment indspillet hos Kronborg studios Esbjerg skiven blev indspillet live på 2 dage og er ikke blevet overproduceret. Helt efter bandets ønske.
Dismemberment har fået rigtig fin modtagelse rundt omkring i verden.
Der har været nogle få udskiftninger i line up, men nu er Discorpse klar til at fyre den af live og første koncert i Esbjerg var for et udsolgt Konfus, hvor det begejstrede publikum blev rykket grundigt rundt.
Bandet er klar på at fyre den max af for de fynske metal hoveder.


Mite

Bære du stadig skuffelsen over, at dine forældre synes tandfeen var noget være pjat og du derfor aldrig fik lov til gemme en tand? Så har jeg et godt råd! Lyt til Mite. Det er ikke fordi, jeg tror Mite tror på tandfeen. Denne slags myter må nødvendigvis lægge døden for foden af den virkelighed Mite brøler i møde. Nej, Mite vil give dig en uovertruffen mulighed for at lægge tænder under din pude. Enhver du finder i den mund. Kombinationen af aggression og tyngde klasker så hårdt, at selv curvestomping virker blid. Jeg ved absolut ikke, hvad bandets forsanger er vred over, men jeg ved jeg helst ikke vil være i observation. Galden og aggressionen vælter ud som en vandet ved en sprængt Hollandsk dæmning. Bliver der sagt kys kantstenen, vil du adlyde. Rytmesektion føles som kærtegn. Var du en jætte med hang til hård BDSM. Er man menneske kan mærke tænderne flække ethvert sekund der spilles.


Tidsplan:
dør - kl 20.00
Mite 21.00-21.45
Discorpse 22.00-22.45
Plaguemace 23.00-24.00

Billetpris er 40.kr for metal mekka-medlemmer, 80.kr hvis man ikke er medlem

Arrangør

Lokation

Kansas City Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .