Metal Mekka - Summit, Heidra, Grimner

18 maj 2018 kl. 19:00 - 19 maj 2018 kl. 02:00

Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense


Summit

En af de vigtigste ting ved døden, er at de unge får lov til at overtage verdensscenen fra de mimrende horder. Nye ideer fødes med det nye blod. Tradition tro – vover man næsten ikke at sige – træder Summit frem med boblende ungt blod og smider alle konventioner over bord.

Spontant og grænseløst og med et væld af inspirationer udforsker Summit det musikalske grænseland og koncerterne besidder nærmest en rituel karakter. Og rollen vil blive spillet til fulde denne aften. Som et shamanistisk ritual vil Summit, med redskaber lånt af bl.a. TOOL, Led Zeppelin og meget andet, vil bandet åbner for en ny verden, hvor de nordiske guder lever.

PORTEN ÅBNES.

Heidra

Vikingerne kommer! Heidra er et folk/vikingmetal band fra København og de kommer på togt til Odins by. Heidra udgav i 2014 deres debutalbum awaiting dawn (som fik ret så svedige anmeldelser hos gaffa og heavymetal.dk) Heidra giver jer en lektion i gamle myter og en førelse af at stå i midten af en vikingeslagmark. Derfor burde du rive fat i dit drikkehorn og smutte en tur forbi, når Heidra kommer og giver jeg en koncert der trækker vejret hurtigere ud af jer end en blodørn.

Grimner

Væsnerne fra det kolde nord, ligeledes kendt som Sverige, trådte ind i Midgård i 2008. Målet var: At udforske de nordiske sagaer og mytologier igennem en alsidig blanding af metal og folkemusik. Målet er til fulde blevet nået og bandet har med en lang række koncerter præsteret at skabe røre blandt både fans af folk- og metalmusik. En succes, der i 2015 førte bandet på tour med Korpliklaanii

Med bunker af forskellige instrumenter i arsenalet – heriblandt fløjte i sækkepibe – har Grimner produceret en musik, der til fulde må siges at udfolde fortællingerne om det kolde nord. Episk, mjødinspireret, sørgmodigt, storslået er alle prædikater musikken kan tillægges – og vil du leve din indre jætte, viking eller ase ud, må bandet siges at være det rette. Og bandet har arbejdet hårdt på at føre publikum på denne rejse. Demoer, ep’er og tre albums udgør et fyldigt korpus af materiale, der ikke kun har kvalitet og emne til fælles, men tillige, at meget af det er blevet proklameret årets bedste ”indsæt format her”.

Grimners koncerter skulle være blandt de uforglemmelige oplevelser – skulle du ikke indtage for meget mjød. Bandet træder på scenen som var de trådt ud af den nordiske mytologi og lader hornene gjalde op til fest og dans og voldsomhed skulle som oftest præge slagmarken foran scenen.

Er du klar til flæsk, mjød, kamp og dans i Valhalla!?? Så er det at være klar, når Grimner rammer Odense hårdere end Ragnarok!

indgang medlem

Salg lukket


indgang ikke-medlem

Salg lukket


Indgang+medlemskab

Salg lukket