Metal Mekka: The Tombless, Obskura & Deadflesh

04 maj 2019 kl. 20:00 - 05 maj 2019 kl. 01:00

Amfipladsen 6, 5000 Odense

Den 4. maj kommer sirenerne til at lyde over Odense! Med en større tonnage end alle RAFs smidte bomber over Det Tredje Rige, vil tre dræbermaskiner kaste deres dødsmetal over byen. Bered jer på en ildstorm med Studenterhus Odense som centrum, når Arsenic Addict, OBSKURA aus Schleswig Holstein og Deadflesh udgyder deres soniske bomber.

DEADFLESH
At møde Deadflesh er som at møde en saltvandskrokodille. Hvor den levende dinosaurus har gjort havet til sin jagtmark, har Deadflesh udbredt død og ødelæggelse inden for en af de grummeste biosfærer; Dødsmetalscenen.

Med dødsmetal tungere end en stegodon ganesas testikler, smadrer Deadflesh alt og alle til en blodig masse. Med riffs, der banker kroppe ned i jorden med svung større end en gnufloks vilde trav samt en bas, som understreger ethvert spark til mellemgulvet og en vokal, der udgyder glæden over den fuldendte blodrus, er Deadflesh garant for en blodig oplevelse. Det er tid til at blive knust! Med Deadflesh i ørerne vil alle bekymringer forflyve, når vi alle forenes i en kødfyldt udgave af sambal oelek.

Glæd jeg til at blive blødgjort af oldgammel dødsmetal!

https://youtu.be/UIFN3tJuuLM
https://www.facebook.com/deadfleshmetal/?ref=br_rs

OBSKURA
Har du også seksuelle fantasier om at blive kørt over en tank imens der bliver udgydt litanier af verbale tæv, der får hunulven Ilsa til at lyde følsom? Så skal du opleve tyske Obskura!

Obskura har en historie, der strækker sig tilbage til 1993. To demoer, en EP og tre albums er det blevet til i løbet af bandets mere end 25 år lange historie, og bandet har udnyttet muligheden for at forædle stålet, der udgør deres eminente dødsmetal. En vokal med så megen grus og galle, at man forventer forsangerens organer vil følge med, en rytmesektion tungere end din mors skuffe med sexlegetøj og melodier, der lyder smukkere end olien i larvefødderled, er blandt elementerne i Obskuras arsenal.

Hermed sagt: Gør bl.a. tidlig Morbid Angel & Bolt Thrower dig kåd, våd og klar til dødelig dåd - så bør du stå foran scenen, når Obskura sønderlemmer Odense Studenterhus!

https://www.youtube.com/watch?v=uLZCV0Xp1v0&t=31s
https://www.facebook.com/obskurametal/


ARSENIC ADDICT
Som ved Ted Bundy, er det første, som man oplever i mødet med Arsenic Addict charme, pænt hår og forrygende smil. Det næste er en velplaceret brandslukker til kraniet. Eller hundr.., tusinde..., millio.. en milliard andre måder at dø på.

Da Arsenic Addict spillede deres første koncert, talte vi med store forventninger om hård petting, præorgasmer og safter, der var ved at flyde over. Og bandet kvitterede. Deres koncert væltede groovende, aggressiv, fængende dødsmetal med ondskabsfulde black metal melodier ud over folket. Publikum blev ført dybt ind i seriemorderes psyke og vi oplevede kropsvæsker ud over det hele!

Vi tør godt at love, at Noahs arvtagere bør gå i gang med at bygge arken! Bandet har spillet flere forrygende koncerter, har deres debutalbum klart og har erhvervet sig en ny forsanger, der vil udforske helt nye aspekter ved nydelsen i smerten. Det bliver en sjaskvåd aften!

Vi ses til en gang DØDsmetal!

https://www.facebook.com/ArsenicAddict/

PRIS:
Medlemmer: 80 kr.
Ikke-medlemmer: 100 kr.
Billet + medlemskab: 180 kr.

indgang medlem

DKK 80,00 + DKK 10,99 gebyr

indgang ikke-medlem

DKK 100,00 + DKK 12,49 gebyr

indgang+medlemskab

DKK 180,00 + DKK 18,49 gebyr