spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Metal Mekka: The Tombless, Obskura & Deadflesh

Afholdt event

Metal Mekka: The Tombless, Obskura & Deadflesh

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

04 maj 2019 kl. 20:00 - 05 maj 2019 kl. 01:00

Beskrivelse

Den 4. maj kommer sirenerne til at lyde over Odense! Med en større tonnage end alle RAFs smidte bomber over Det Tredje Rige, vil tre dræbermaskiner kaste deres dødsmetal over byen. Bered jer på en ildstorm med Studenterhus Odense som centrum, når Arsenic Addict, OBSKURA aus Schleswig Holstein og Deadflesh udgyder deres soniske bomber.

DEADFLESH
At møde Deadflesh er som at møde en saltvandskrokodille. Hvor den levende dinosaurus har gjort havet til sin jagtmark, har Deadflesh udbredt død og ødelæggelse inden for en af de grummeste biosfærer; Dødsmetalscenen.

Med dødsmetal tungere end en stegodon ganesas testikler, smadrer Deadflesh alt og alle til en blodig masse. Med riffs, der banker kroppe ned i jorden med svung større end en gnufloks vilde trav samt en bas, som understreger ethvert spark til mellemgulvet og en vokal, der udgyder glæden over den fuldendte blodrus, er Deadflesh garant for en blodig oplevelse. Det er tid til at blive knust! Med Deadflesh i ørerne vil alle bekymringer forflyve, når vi alle forenes i en kødfyldt udgave af sambal oelek.

Glæd jeg til at blive blødgjort af oldgammel dødsmetal!

https://youtu.be/UIFN3tJuuLM
https://www.facebook.com/deadfleshmetal/?ref=br_rs

OBSKURA
Har du også seksuelle fantasier om at blive kørt over en tank imens der bliver udgydt litanier af verbale tæv, der får hunulven Ilsa til at lyde følsom? Så skal du opleve tyske Obskura!

Obskura har en historie, der strækker sig tilbage til 1993. To demoer, en EP og tre albums er det blevet til i løbet af bandets mere end 25 år lange historie, og bandet har udnyttet muligheden for at forædle stålet, der udgør deres eminente dødsmetal. En vokal med så megen grus og galle, at man forventer forsangerens organer vil følge med, en rytmesektion tungere end din mors skuffe med sexlegetøj og melodier, der lyder smukkere end olien i larvefødderled, er blandt elementerne i Obskuras arsenal.

Hermed sagt: Gør bl.a. tidlig Morbid Angel & Bolt Thrower dig kåd, våd og klar til dødelig dåd - så bør du stå foran scenen, når Obskura sønderlemmer Odense Studenterhus!

https://www.youtube.com/watch?v=uLZCV0Xp1v0&t=31s
https://www.facebook.com/obskurametal/


ARSENIC ADDICT
Som ved Ted Bundy, er det første, som man oplever i mødet med Arsenic Addict charme, pænt hår og forrygende smil. Det næste er en velplaceret brandslukker til kraniet. Eller hundr.., tusinde..., millio.. en milliard andre måder at dø på.

Da Arsenic Addict spillede deres første koncert, talte vi med store forventninger om hård petting, præorgasmer og safter, der var ved at flyde over. Og bandet kvitterede. Deres koncert væltede groovende, aggressiv, fængende dødsmetal med ondskabsfulde black metal melodier ud over folket. Publikum blev ført dybt ind i seriemorderes psyke og vi oplevede kropsvæsker ud over det hele!

Vi tør godt at love, at Noahs arvtagere bør gå i gang med at bygge arken! Bandet har spillet flere forrygende koncerter, har deres debutalbum klart og har erhvervet sig en ny forsanger, der vil udforske helt nye aspekter ved nydelsen i smerten. Det bliver en sjaskvåd aften!

Vi ses til en gang DØDsmetal!

https://www.facebook.com/ArsenicAddict/

PRIS:
Medlemmer: 80 kr.
Ikke-medlemmer: 100 kr.
Billet + medlemskab: 180 kr.

Arrangør

Lokation

Amfipladsen 6, 5000 Odense

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .