Mette Nadja Quartet på Søhesten

08 aug 2020 kl. 21:00 - 23:00

Mette Nadja Quartet

Line-up:
Mette Nadja: Vokal
Johannes Wamberg: Guitar
Lasse Mørck: Kontrabas
Henrik Holst Hansen: Trommer

Et ungt, fremadstormende hold af jazzprofiler der hver især skinner klart på den danske jazzhimmel.

I front står et nyt skud på stammen af kvindelige danske jazzvokalister - Mette Nadja. Intensitet, varme, glimt i øjet og dyb respekt for den amerikanske swing tradition er beskrivelser, der hæfter sig til den unge sangerindes navn.
De spæde jazzskridt har hun trådt på henholdsvis Skurups Folkshögskola, Sverige og Jazz institut Berlin, Tyskland.

Stemmen er karismatisk og passionen ukuelig. Repertoiret spænder bredt fra velkendte jazzstandards fra den amerikanske skattekiste, til ny komponerede numre i gammeldags jazzstil. Hårdt swingende jazz med enkelte afstikkere til eksotiske verdenshjørner.

En spændende og solidt sammenspillet gruppe der formår at skabe jubel, glæde og nærvær hvor end de kommer frem.

Efter mange aflyste musik arrangementer i sommeren kan vi igen høre levende musik! kom og oplev en eksplosion af en festival, med ny musik fremført af nogle at tidens mest talentfulde unge danske Jazz musikere.

Musik Syndikatet præsenterer et bredt udsnit af unge danske jazzkometer ved 12 koncerter på Søhesten d.31.7. – 2.8. og 7.-9.8 2020. To koncerter på hver af de nævnte datoer spilles henholdsvis kl.18-20 og kl. 21-23.

Festivalens samlede program afspejler Musik Syndikatets mål om at sætte fokus på unge, nysgerrige jazzmusikere og sammenspillede bands, der har meget på hjerte. Musikere, der hverken er bange for det traditionelle eller nyskabende, det udfordrende eller inkluderende.
Kendetegnende for alle medvirkende musikere er i høj grad deres store instrumentale overskud og kunstneriske kvaliteter, - de spiller med et kolossalt drive og en uendelig passion for at skabe.
Gennem musikernes egne kompositioner og arrangementer vil publikum - på selve spillestedet såvel som online - kunne opleve, hvad der lige nu rører sig i den unge jazzgeneration.

Social

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke