Mette P's forbudte trin - Christmas edition - Herning

eventet sluttede

Mette P's forbudte trin - Christmas edition - Herning

Billetter fra DKK 65,00

Sted

Dato

23 dec 2018 kl. 10:30 - 11:30

Beskrivelse

Giv dig selv et break fra julestressen og kom og dans groove med mig. Verdens bedste motionsform, som giver dig god samvittighed og masser af inspiration til at forny dansen om juletræet.  

Groove er verdens nemmeste dans, og alle kan være med. Om du er høj, lav, tyk, tynd eller midt imellem har ingen betydning. Om du er en erfaren danser eller nybegynder har heller ingen betydning. Det vigtigste er, at du har lyst til at bevæge dig, få sved på panden og have det sjovt.

Jeg guider dig gennem dansen med nogle meget enkle trin, hvor det er stort set umuligt at lave fejl. Musikken varierer indenfor stort set alle genrer. Fra soul, jazz, funk, disko til klassisk og meditationsmusik. Vi starter med en stille opvarmning og bygger gradvist op til den helt store fest, og afslutter med en stille meditation.

Tag din veninde, søster eller mor under armen og vær med til at lave en fest i Huset No 7, inden den sidste juleshopping kalder. 

Vi danser i bare tæer, løst tøj eller træningstøj. 

Lokation

Huset No 7, bevægelsesrummet 2.05 Huset No 7, bevægelsesrummet 2.05, Nørregade 7, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .