spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mette Saabye - smykkedesigner

Afholdt event

Mette Saabye - smykkedesigner

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

25 okt 2023 kl. 19:30 - 20:45

Beskrivelse

Mette Saabye er uddannet guldsmed og smykkedesigner og har siden 1996 arbejdet med smykker som kunstnerisk medie.

Siden sin afgang fra Institut for Ædelmetal i København har hun udstillet på en lang række prestigefulde museer og gallerier i ind- og udland og bl.a. modtaget Statens Kunstfonds 3-årige stipendium, Danmarks Nationalsbanks Påskønnelseslegat og Biennale Prisen for Kunsthåndværk og Design for sine arbejder, og senest et arbejdslegat fra Ausa Regitze Tilly’s fond til et residency ophold i Athen 2024.

I sit arbejde som designer og smykkekunstner er Mette dedikeret til at udforske og udfordre forståelsen af, hvad smykker er og kan være samt dets potentiale som kropsrelateret objekt i en performativ kontekst. Med afsæt i teorier for materiel kultur, antropologi, æstetik og smykkers historiske brug og tekniske udvikling, undersøger og udfordrer Mette dedikeret forståelsen af de betydninger smykker bliver tillagt og deres funktionelle, værdimæssige, æstetiske og kommunikative potentiale. Med sine smykker har hun formidlet sine refleksioner over temaer som: virkelighed/illusion, forståelser af tid, erindring, kommunikation, og kulturel og social identitet.

De seneste år har Mette været del af et stort nordisk kunstprojekt, hvor hun bl.a. har undersøgt, hvordan den kulturelle identitet kommer til udtryk i kunst og kunsthåndværk i de nordiske lande. Disse undersøgelser har dannet grundlaget for hende seneste kunstneriske arbejder. Mette har en rig udtryksform, som hun, med stor teknisk ekspertise, udfolder i de materialer og kompositioner, der bedst egner sig til at formidle det enkelte tema.

Udover at drive egen virksomhed har Mette Saabye kurateret udstillinger, undervist og holdt foredrag på en lang række uddannelsesinstitutioner og museer i ind- og udland, været oldermand for Københavns Guldsmedelaug 2001-2014 og arbejdet som designer for Trollbeads A/S. siden 2001.

Arrangør

Engelsholm Musik & Kultur og Engelsholm Højskole har fornøjelsen af at invitere dig på et væld af spændende og inspirerende foredrag og koncerter henover året. Vores arrangementer ligger typisk onsdag aften, men nogen gange også på andre ugedage eller i weekenden.

Hos os kan du høre nogle af de mest interessante nye og etablerede kunstnere fortælle om deres arbejde ved artist talks i Riddersalen, opleve engagerede foredragsholdere fortælle om generelle strømninger i samfundet eller fordybe sig i helt specifikke emner. Du kan opleve både kendte og ukendte musik-kunstnere indenfor alle genrer som giver koncerter af høj klasse, eller du kan deltage i vores meget populære fællessangs-aftener i Agerumsladen. Vores eksterne publikum kommer både fra Nørup, Bredsten og de andre landsbyer i lokalområdet, men også fra Vejle, Kolding, Billund, Grindsted, Fredericia – dels på grund af programmet – men også for at opleve den helt særlige Engelsholm stemning, som opstår i mødet mellem den smukke natur, de gamle bygninger og den spirende energi, som højskolens kunst- og musikelever tilfører stedet.

Lokation

Engelsholm Højskole, Engelsholmvej 6, 7182 Bredsten

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .