spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MGK Jazz / Den nye generation

Afholdt event

MGK Jazz / Den nye generation

Fra Gratis

Sted

Dato

13 aug 2022 kl. 16:30 - 19:30

Beskrivelse

De fire stjernemusikere Andreas Toftemark (sax), Teis Semey (guitar), Malte Arndal (tromme) og Anders Fjeldsted (bas) holder denne lørdag workshop med udvalgte unge jazztalenter.

Aftenskoncerten vil byde på dagens arbejde, med mulighed for både at opleve dagens eminente undervisere og den nye generation på scenen.

Gratis entré, men man skal downloade billetten på forhånd. 


Band 1
Andreas Toftemark, sax
Teis Semey, Guitar
Anders Fjeldsted, bas
Malte Arendal, trommer

Band 2
Emil Boesen, altsax
Mads Hededal Oldenskov, guitar
Sylvester Pedersen, bas
Theis Coermann, trommer

Band 3
David Hartvig Schousboe, trommer
Valdemar Rudd Andersen, bas
Vincent Tyson, sax
Marcus Palsbøll, klaver

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .