Mgła + Ulcerate + Sisyphean

eventet sluttede

Mgła + Ulcerate + Sisyphean

Billetter fra DKK 220,00

Sted

Dato

20 nov 2022 kl. 18:30 - 23:59

Beskrivelse

Polske Mgła står i spidsen for en gennemført mørk aften i Pumpehuset, hvor Ulcerate og Sisyphean deler scene med black metal-mestrene fra Polen. 

Mgła

Mgła er et af de stærkeste kort i den polske metalundergrund og har været de i mange år efterhånden. Mgła er helt fersk men også melodisk black metal, der emmer af fængende hooks og stærkt vanedannende, repetitive riffs, som tonser derudaf. Duoen har udgivet fire albums siden 2008, hvor "Exercises in Futility" fra 2015 og "Age of Excuse" fra 2019 står som milepæle og velsagtens kan kaldes for deciderede black metal-mesterværker. 

Ulcerate

New Zealandske Ulcerate serverer ond, dissonant og knusende hård dødsmetal, og det bliver længeventet at få Ulcerate tilbage i Pumpehuset efter to hjernevridende omgange metaltotur på den gode måde tilbage i 2014 og 2017.

Sisyphean

Atmosfærisk black metal med et bredt udsyn og en dybdeborende grundighed. Litauiske Sisyphean har siden 2014 imponeret med hærdet, melodisk og dissonant black. 

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .