MIB Summer Meet 2019

eventet sluttede

MIB Summer Meet 2019

Billetter fra DKK 1,00

Sted

Dato

05 jul 2019 kl. 12:00 - 07 jul 2019 kl. 12:00

Beskrivelse

Summermeet 2019
Fruerlundparken.
5-7 juliHusk alle der kommer til træffet som fører af en luftkølet har gratis adgang på campen, øvrige passager (over 7 år) skal bestille og betale adgangs billet til campen, her på Billetto.


Remember everyone who arive at the Summermeet in an air-cooled car has free admission at the camp, other passages (more than 7 years) must book and pay access ticket to the camp.Ved bestilling senest 2. juni medfølger der en gratis t-shirt til hver "voksen weekend menu" 
Dette gælder kun voksen weekend menu.

"When ordering before 2. June includes one free summermeet T-shirt for each adult weekend menu"

T-shirt size.Tjek: www.summermeet.dk
Protecting the earth from the watercooled scum of the universe.

Lokation

Fruerlundparken Fruerlundparken, Fruerlundvej 5, 9560 Øster Hurup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .