Michael Christiansens Magtsalon

13 jun 2016 kl. 20:00 - 21:30
Billetter DKK 200,00 - DKK 250,00
Billetter DKK 200,00 - DKK 250,00

Sort/Hvid inviterer til magtsalon med Michael Christiansen, Johanne Schmidt-Nielsen og Peter Aalbæk Jensen

MICHAEL CHRISTIANSENS SALON

Michael Christiansen, bl.a. bestyrelsesformand for DR, Dansk Retursystem, Aarhus Universitet og Sort/Hvid, er i anledningen af Sort/Hvids crowdfunding-kampagne vært i en salon, der sætter emnerne magt og sårbarhed øverst på dagsordenen. Hvorfor vil man have magt? For hvis skyld? Hvorfor søger man magt? Hvad er idealet? Hvordan bevarer man sine idealer og sin sårbarhed i magtspillets labyrinter?

Til at gæste salonen har Christiansen inviteret filmselskabet Zentropas tidligere direktør Peter Aalbæk Jensen sammen med netop afgåede politisk ordfører for Enhedslisten Johanne Schmidt-Nielsen, der hver har fået til opgave at spille et stykke musik, der skaber forbindelse til deres sårbarhed.

Arrangementet er en del af Sort/Hvids crowdfunding-kampagne, og aftenens indtægter går ubeskåret til Sort/Hvids nye teater i Kødbyen. Grundet en altødelæggende brand i 2014 afsluttedes teatrets historiske Skindergade-kapitel og efterlod Sort/Hvid uden eget teknisk udstyr, publikumsstole, lys og interiør. Via dette støttearrangement samt crowdfunding-kampagnen på www.sort-hvid.dk/kickstarter, vil Sort/Hvid komme et godt skridt tættere på drømmen om det ultimative teaterlaboratorium i Kødbyen.

eventet sluttede

Michael Christiansens Magtsalon

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke