Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

MICHAEL HOLBEK OG STEINAR BRAGI – forfattersamtaler på Christianshavns Bogfestival 2023

Afholdt event

MICHAEL HOLBEK OG STEINAR BRAGI – forfattersamtaler på Christianshavns Bogfestival 2023

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

23 apr 2023 kl. 15:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse


Tag på litterær rejse til 1960’ernes Virum og 2030’ernes Reykjavík, når vi præsenterer samtaler med forfatterne Michael Holbek og Steinar Bragi i litteratursalonen NordOrd på Nordatlantens Brygge under Christianshavns Bogfestival 2023.

MICHAEL HOLBEK OG STEINAR BRAGI

Michael Holbek er aktuel med Strøm, der er nomineret til DR Romanprisen 2023, og Steinar Bragi med Forstyrrelsen, som var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2022. Og denne eftermiddag kan du opleve dem begge i hver sin samtale. Michael Holbek samtaler på dansk med NordOrds Birgir Thor Møller, hvorefter den islandske forfatter Steinar Bragi samtaler på engelsk med sin danske oversætter Rolf Stavnem.


Fra 1960'ernes Danmark

Eivind, Bruno, Vigga og Kim er helt almindelige mennesker, der drømmer om mere, end der lå i kortene. Vi følger dem fra 60’ernes oprør, autoritetsfald og velfærdsboom, over 70’ernes krise i samfund og samværsformer til 80’erne, hvor både uskylden og det moralske kompas ryger.

Michael Holbeks roman Strøm er en barsk og bevægende såvel som sprudlende og humoristisk fortælling om en dansk families drømme, håb og almindelige mislykkethed.

Til Reykjavik i 2030'erne
Året er 2034, og verden har spaltet sig i to forskellige dimensioner, som kun har berøring med hinanden i et lille område i centrum af Reykjavik. En mur omgiver området, og kun særligt trænede specialister og agenter bliver sendt derind. Deriblandt psykologen Halla, hvis opgave er at finde agenten F, der har sendt et gådefuldt nødråb fra sig, før hun forsvandt sporløst.

"Hvordan beskriver man det, der sker, når et menneske bevæger sig fra én verden over i anden, og der ikke er nogen vej tilbage?" har forfatteren Steinar Bragi selv udtalt. Og med en stilsikker hånd udfordrer han vores blik på virkeligheden i den fascinerende og tankevækkende roman, der med kritisk blik på samfundsudviklingen også behandler emner som menneskelig bevidsthed, kunstig intelligens og videnskabelig etik.

Arrangementet
Arrangementet varer 90 minutter. Der er unummerede pladser. Salen åbner 45 minutter før start – med café, bogsalg og efterfølgende signering.



MEDVIRKENDE

Michael Holbek (f. 1961) er forfatter og journalist. Han har blandt andet skrevet bestseller-biografier om Keld og Hilda Heick, Stig Elling, Kai Vittrup og Linse Kessler. Michael er vokset op i Virum, Bjæverskov og Brøndby Strand, og han romandebuterede i 2022 med den anmelderroste Strøm, der er nomineret til DR Romanprisen 2023.

Steinar Bragi (f. 1975) fik sit litterære gennembrud i 2010 med romanen Kvinder, der ligesom hans senest roman Forstyrrelsen blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris. Bragi har udgivet en lang række bøger og regnes for en af Islands mest ansete forfattere. På dansk findes romanerne Højlandet (2015), Kata (2018) og Forstyrrelsen (2022), alle oversat af Rolf Stavnem.


CHRISTIANSHAVNS BOGFESTIVAL 2023
Arrangementet indgår i Christianshavns Bogfestival, der foregår 17.—23. april forskellige steder i bydelen med Christianshavns Bibliotek som arrangør. Læs mere her.


Nordatlantens Venner

Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .