Michelle Birkballe @ Fatter Eskil

20 maj 2014 kl. 20:30 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 125,00
Billetter DKK 125,00

Hun er efterhånden ved at være en erfaren dame, hende Michelle Birkballe. Hun sprang ud som fuldtidsmusiker i en alder af bare 17 år og har siden turneret livligt på landevejen og spillet alt fra små ydmyge steder som blokvogne, værtshuse, spilleklubber og fængsler. Med årene er de lidt større spillesteder, musikhuse og festivaler blevet besøgt. Hun har også spillet i udlandet og spillet opvarmning for bl.a. Bon Jovi, Walter Trout og Status Quo.

Michelle er blevet kendt for hendes hæse stemme, hendes sjove anekdoter og gode historier. Men ikke mindst hendes sange, som ofte er så hudløst ærlige og går lige i hjertet på publikum, er blevet et af Michelle’s kendetegn. Hun forstår at skabe gang i den og synge en blues, så hårene rejser sig. Hun har en indlevelse og passion for blues og rock som kun de færreste kender til. Hun formår at skabe en kontakt mellem sig selv og publikum som er helt unik. Michelle skal bare opleves live!

Michelle’s første 3 albums har været på dansk. Det 4. album på engelsk, og sangene til et nyt album er skrevet.

Det bliver et sus af singer/song-writing blues, rock og ikke mindst de mange historier, når Michelle og band indtager scenen med både gamle og nye selvskrevne sange, men også et par fortolkninger ligger på repertoiret.

Året 2014 bliver et år, hvor Michelle vil spille de bedste af de gamle - men også nye selvskrevne sange, PÅ DANSK!

eventet sluttede

Michelle Birkballe @ Fatter Eskil

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke