Event aflyst

Middag & live podcast med Ekaterina Andersen & Louise Rams // En snak om lyst og parforhold

DKK 350,00

Sted

Dato

02 apr 2020 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Jeg (Laura fra Jegermor) har et nytårsfortsæt om at få mere nydelse ind i livet. Og hvad er dejligere end at få børnene passet, tage en veninde under armen og tage til et smukt sted inde i byen, spise god mad og tale om det der rører sig?

Derfor mødes vi hen over foråret til tre vigtige og spændende snakke med nogle inspirerende damer. Jeg har fundet de sejeste damer jeg kender, og ikke kender endnu, og har inviteret dem på BRØG. Her vil jeg hen over tre aftener optage en livepodcast med dem, hvor du kan være publikum og meddebattør i snakken om de emner, vi tager op.

BRØG har lavet en lækker 2 retters menu og du skal blot møde op og så forkæler vi dig, med alt det bedste vi har at byde på.

Middagen starter kl 18 og du lukkes ud i forårsnatten igen kl 21. – Forhåbentligt endnu klogere og lettere om hjertet end før I gik ind.

Dette forårs andet arrangement hedder:

Kunsten at have lyst til hinanden mellem børnefødsler og opvasken

- En snak om lyst og parforhold

I dagens anledning har vi åbnet en sex og parforholds brevkassen med 2 powerkvinder. Vi skal tale om nogle af de dynamikker der gør at man mister lysten til hinanden efter man får børn. Vi skal tale om tillid til det andet køn og om hvorfor så mange kvinder længdes efter både at blive taget af en mand, der er i kontakt med sig selv, og samtidig blive ligestillet, når det gælder opgaver i hjemmet.

Gæsterne i dagens samtalesalon er: Psykoterapeut og forfatter Louise Rams, som arbejder med kvinders lyst og skam og har udgivet flere bøger om emnet.

Ekaterina Andersen, som er skribent i Ekstrabladet, blogger og læser kønsstudier i Lund. Hun skriver og podcaster om kvindens plads i samfundet, og kommer ind på emner som fx. hvorfor det er svært for kvinder at få magt og svært for mænd at vise sårbarhed.

Samtalen og brevkassen faciliteteres af mig Laura Vilsgaard, stifter og kvinde bag podcastuniverset Jegermor, hvor jeg taler med forskellige mennesker om alt det der fylder i et familieliv, men som kan være svært at sætte ord på.

Vi skal sammen tale om hvorfor det er så svært at få et parforhold til at fungere og hvad man gør, hvis parforholdet har udviklet sig til en arbejdsplads frem for et lystbetonet kærlighedsrum?


Billetten dækker middagen (ekskl. drikkelse) & det efterfølgende podcast og debatarrangement.

Arrangør

Lokation

BRØG Litteraturbar BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .