Middag & live podcast med Line Jensen, Sara Alfort & Lisbeth Odgaard Madsen // En snak om mødre og ambitioner

07 maj 2020 kl. 18:00 - 21:00

BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

Jeg (Laura fra Jegermor) har et nytårsfortsæt om at få mere nydelse ind i livet. Og hvad er dejligere end at få børnene passet, tage en veninde under armen og tage til et smukt sted inde i byen, spise god mad og tale om det der rører sig?

Derfor mødes vi hen over foråret til tre vigtige og spændende snakke med nogle inspirerende damer. Jeg har fundet de sejeste damer jeg kender, og ikke kender endnu, og har inviteret dem på BRØG. Her vil jeg hen over tre aftener optage en livepodcast med dem, hvor du kan være publikum og meddebattør i snakken om de emner, vi tager op.

BRØG har lavet en lækker 2 retters menu og du skal blot møde op og så forkæler vi dig, med alt det bedste vi har at byde på.

Middagen starter kl 18 og du lukkes ud i forårsnatten igen kl 21. – Forhåbentligt endnu klogere og lettere om hjertet end før I gik ind.

Dette forårs tredje arrangement hedder:

Hvad gav du afkald på, da du blev mor?

- En snak om mødre og ambitioner

Kan man være karrierekvinde og en god mor? Kan man være en hønemor og en ambitiøs erhvervskvinde? Line Jensen, er kvinden bag bøgerne ”Det Store Regnestykke” og ”Hver dag starter det forfra”, Sara Alfort er forfatter bag ”Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid” og Lisbeth Odgaard Madsen er forfatter bag bogen ”Ambitiøse mødre”. Tilsammen udgør de et dreamteam af ambitiøse, omsorgsfulde mødre, der vil det hele. Og nej, det kan man jo ikke. Men hvordan prioriterer man så? Og kan det passe, at mor skal prioritere hårdere end farmand, for at leve op til sine egne og omgivelsernes forventninger? Og bliver man egentligt ikke deprimeret af at overpræstere i 18 år i træk? Og hvordan mærker man, hvad der er vigtigst? Og hvordan skruer man så ned, for ikke at blive så træt som i Lines tegninger? Eller er det ok, at det bare er røv sygt ret ofte? Det vil vi gerne snakke med jer om denne aften.

Samtalen og brevkassen faciliteteres af mig Laura Vilsgaard, stifter og kvinde bag podcastuniverset Jegermor, hvor jeg taler med forskellige mennesker om alt det der fylder i et familieliv, men som kan være svært at sætte ord på.

Billetten dækker middagen (ekskl. drikkelse) & det efterfølgende podcast og debatarrangement.