Event aflyst

Middag & live podcast med Line Jensen, Sara Alfort & Lisbeth Odgaard Madsen // En snak om mødre og ambitioner

DKK 350,00

Sted

Dato

07 maj 2020 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Jeg (Laura fra Jegermor) har et nytårsfortsæt om at få mere nydelse ind i livet. Og hvad er dejligere end at få børnene passet, tage en veninde under armen og tage til et smukt sted inde i byen, spise god mad og tale om det der rører sig?

Derfor mødes vi hen over foråret til tre vigtige og spændende snakke med nogle inspirerende damer. Jeg har fundet de sejeste damer jeg kender, og ikke kender endnu, og har inviteret dem på BRØG. Her vil jeg hen over tre aftener optage en livepodcast med dem, hvor du kan være publikum og meddebattør i snakken om de emner, vi tager op.

BRØG har lavet en lækker 2 retters menu og du skal blot møde op og så forkæler vi dig, med alt det bedste vi har at byde på.

Middagen starter kl 18 og du lukkes ud i forårsnatten igen kl 21. – Forhåbentligt endnu klogere og lettere om hjertet end før I gik ind.

Dette forårs tredje arrangement hedder:

Hvad gav du afkald på, da du blev mor?

- En snak om mødre og ambitioner

Kan man være karrierekvinde og en god mor? Kan man være en hønemor og en ambitiøs erhvervskvinde? Line Jensen, er kvinden bag bøgerne ”Det Store Regnestykke” og ”Hver dag starter det forfra”, Sara Alfort er forfatter bag ”Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid” og Lisbeth Odgaard Madsen er forfatter bag bogen ”Ambitiøse mødre”. Tilsammen udgør de et dreamteam af ambitiøse, omsorgsfulde mødre, der vil det hele. Og nej, det kan man jo ikke. Men hvordan prioriterer man så? Og kan det passe, at mor skal prioritere hårdere end farmand, for at leve op til sine egne og omgivelsernes forventninger? Og bliver man egentligt ikke deprimeret af at overpræstere i 18 år i træk? Og hvordan mærker man, hvad der er vigtigst? Og hvordan skruer man så ned, for ikke at blive så træt som i Lines tegninger? Eller er det ok, at det bare er røv sygt ret ofte? Det vil vi gerne snakke med jer om denne aften.

Samtalen og brevkassen faciliteteres af mig Laura Vilsgaard, stifter og kvinde bag podcastuniverset Jegermor, hvor jeg taler med forskellige mennesker om alt det der fylder i et familieliv, men som kan være svært at sætte ord på.

Billetten dækker middagen (ekskl. drikkelse) & det efterfølgende podcast og debatarrangement.

Arrangør

Lokation

BRØG Litteraturbar BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .