Middelgrunds "Safari" med Sundfiskerne

30 apr 2016 kl. 07:30 - 15:00

Kastrup 2 /Dragør Havn, Færgevej 1-3, 2791 Dragør

Det er årets bedste periode og på hele Middelgrunden myldrer arterne. Derfor tager vi på en fiskemæssig safari, hvor vi vil have så mange arter som muligt op at vende på det gode skib Kastrup 2. Skipper Anders vil gøre sit yderste for at sejle os til de bedste pladser, hvor vi bl.a. fisker torsk, sej, skrubbe, ising, rødspætte, ulk, hornfisk og havørred. Medbring kastegrej og blink/pirke 20-80 gr. og fladfiskeforfang. (Alt hvad du har brug for kan købes meget billigt ombord)

Hvis det er din første tur med sundfiskerne er der et par ting vi synes du skal vide. Der plads til de meget øvede og folk som er på deres første fisketur. Der er en venlig stemning ombord og tradition for at vi hjælper hinanden. Det kan være med fisketips, lån af div. småting som kroge mm. Vi netter fisk for hinanden osv.

Den der fanger flest arter vinder et gavekort til en tur med Kastrup 2. Har flere fiskere lige mange arter, vil det være den tungeste fisk der afgør konkurrencen.

Jeg binder en DGTF torskeflue (gratis) til alle der vil være med i sidekonkurrencen. Billeder af fisk fanget på DGTF fluerne uploader i til en tråd i Sundfiskerne. Her vil der blive trukket lod blandt alle billeder om et systemtackel.

Ønsker man at genudsætte sine fisk kan de sagtens være med i konkurrencen. Så opbevares de levende i vand til de er registreret af guiden. Sundfiskerne opfordrer til at man genudsætter hunskrubber med rogn og tynde fladfisk i dårlig foderstand.


Det praktiske

Vi mødes på Dragør havn kl. 07:30. Præcis kl 08.00 er der afgang mod toppladserne, hvor vi fisker hele dagen til vi atter er i havn kl. 15.00

Orm er ikke med i prisen. Evt. fælleskøb af orm annonceres i facebookgruppen sundfiskerne

Grej og drikkevarer kan købes ombord til rimelige penge.

Guide er Charlotte A. Fleischer

Har du øvrige spørgsmål om turen eller fiskeriet, henvises der til sundfiskergruppen tråd om denne tur

Billet Salg lukket