spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MIDNAT PÅ RÅDHUSET lørdag 24. feb. (m. rådhuspandekage)

Afholdt event

MIDNAT PÅ RÅDHUSET lørdag 24. feb. (m. rådhuspandekage)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 feb 2018 kl. 22:30 - 25 feb 2018 kl. 01:00

Beskrivelse

Midnatstur på Rådhuset er en vandring gennem en af byens smukkeste bygninger, der er fuld af spændende historier. Vi når op i tårnet til klokkerne slår midnat og oplever udsigten over København. På turen står bordet dækket med rådhuspandekager og mousserende vin (eller en økovand). I borgersalen, byens hjerte, afslører vi en hemmelighed og vi får også skøn musik i Festsalen hvor musiker og komponist Thomas Kudera blandt andet spiller kompositioner fra hans cd "Nørrebro Nights" med inspiration fra Nørrebro hvor han bor. Det er en uhøjtidelig tur, en slags avanceret god nat historie hvor man gerne må lukke øjnene en gang i mellem;-)


Mødested: Hovedporten ud til Rådhuspladsen
Tid: 22.30 (Porten lukker kl. 22.33) - forventet slut 01.00
Sprog: DanskLokation

Københavns Rådhus, København, 1599 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .