Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mig & Mai - CPH Jazz Festival med Christina Mai

Afholdt event

Mig & Mai - CPH Jazz Festival med Christina Mai

Fra Gratis

Sted

Dato

12 jul 2024 kl. 20:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kig forbi fredag d. 12/7-24 kl. 20.00 til en skøn sommeraften med lækker vokaljazz, når Mig & Mai spiller på Metronomen i anledningen af Copenhagen Jazz Festival

Mig & Mai tager dig på en dejlig tur gennem 2 sæt med velkendte jazzstandarts og jazzede pop og rock numre.

Så kom og nyd Christina Mais dybe, bløde vokal akkompagneret af en af de fremmeste musikere i byen, nemlig pianisten Anne Truelsen Geertsen.

Dørerne åbnes kl. 19.00 og der er mulighed for at købe snacks og drikkelse i baren.

OBS: koncerten optages på video. 

Fotos
Studie: Jesper Koefoed
Koncert: Kristian Gade
Live video: Marketing Room

Arrangør

Som artist optræder Christina Mai både med sang og dans og hun glædes ved at kunne glæde publikum med sin dybe kvindestemme, musikken og danseoptrædener.

I 2021 debuterede hun med 4 singler med original musik, skrevet i samarbejde med producer Tomas Thordarson, og de er i gang med at skabe et fuldt album.
For tiden arbejder hun på en ny single til det album som er sat til at udkomme i 2024.
Samtidig optræder til mange forskellige events. 

Skriv gerne hvis du vil have Christina Mai ud til et arrangement eller book billet til et af de offentlige arrangementer. 

Lokation

Metronomen, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .