Mig og kunsten. Koncert med Bent Fabricius-Bjerre

03 dec 2017 kl. 14:00 - 15:00

SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København


Tag med på en rejse tilbage til den københavnske kunstscene i 1940-60’erne, når en af Danmarks største melodimagere spiller og fortæller anekdoter fra sine mange år i musikkens tjeneste.

Billedkunsten møder musikken, når komponist og pianist Bent Fabricius-Bjerre giver koncert på SMK’s scene. Under koncerten vil han også fortælle om sine møder med billedkunsten, kunstnermiljøet og ikke mindst billedkunstnerne. Kom med bag kulisserne på den første danske eksperimentalfilm, på cykel gennem natten med malerier under armen og hør hans personlige fortællinger om møder med blandt andre billedkunstnerne Wilhelm Freddie, Albert Mertz og Richard Mortensen.

Bent Fabricius-Bjerre er selv ved museets flygel, mens skuespiller Trine Pallesen sætter ord og toner til de velkendte melodier. Med på scenen er også trioen De Græd, som består af Jesper Stilgren på sang og perkussion, David Springborg på guitar og Niels Ovesen, bas.

Bemærk: Billetten giver adgang til hele museet, så du både før og efter koncerten på egen hånd kan opleve værker af hovedpersonerne i Bent Fabricius-Bjerres fortællinger.


Det er en god idé at komme i god tid, hvis du skal besøge vores gratis garderobe inden koncerten. Større tasker (over 30x30x10cm) må nemlig ikke medbringes på grund af sikkerhedshensyn.

Billet

Salg lukket