Mig og min kunde

24 sep 2019 kl. 09:00 - 08 okt 2019 kl. 12:00

Forbundet Arkitekter og Designere, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg

Dette kursus er særligt for dig, der er selvstændig og handler om at skærpe din forståelse for de mennesker (kunder, samarbejdspartnere, ledere etc.), der modtager dit arbejde og den værdi, du reelt skaber. Designer og medejer af design- og rådgivningsvirksomheden ViaDesign, Sune Kjems, deler ud af sin viden og erfaring med at drive og udvikle kreative virksomheder.

Kurset giver dig indsigt i, hvad der reelt optager dine kunder og hvordan du konkret leverer værdi, så du øger dine muligheder for at sælge dit produkt eller din ydelse. Husk; kunder køber ikke produkter eller ydelser, de køber den værdi som de forventer at produktet eller ydelsen vil give dem. Derfor skal du tilbyde dem et værditilbud (value proposition).

Vi tager udgangspunkt i redskabet “Value Proposition Canvas”, som er en model udviklet af strategyzer.com og anerkendt verden over. Modellen hjælper dig til at forstå, hvorfor dine kunder køber af dig – eller hvorfor de ikke gør!

Du kommer til at arbejde med at finde ind til, og italesætte, dine kunders problem og det han eller hun hhv. ønsker at undgå og gerne vil opnå ved sit køb - og hvordan dit produkt bliver et værditilbud, som tydeliggør hvordan du afhjælper hans behov, hvordan du løser hans problem og det han ønsker at undgå, og hvordan du opfylder hans ønske. Formuleret i én sætning!

Glæder mig til at møde dig og hjælpe dig med dit unikke værditilbud.

Om Sune

Mit navn er Sune Kjems. Jeg uddannet visuel designer fra Kunstakademiets Designskole i 2001 og er medejer af design- og rådgivningsvirksomheden ViaDesign. Yderligere er jeg en del af Dansk Design Centers mentorkorps og bestyrelsesmedlem i Danmarks Designråd.

Som en af Danmarks førende specialister og rådgivere inden for design thinking og service design har jeg siden 2001 hjulpet et hav af virksomheder og organisationer med at forstå deres brugere og aktivere denne viden i udvikling af meningsfulde produkter og services.

I dag bliver jeg i stigende grad involveret helt centralt i vores kunders organisationer for at forbedre innovationsevnen og integrere den som en del af mindset’et og kulturen. Det betyder, at jeg får en dybere forståelse af virksomheden, ledelsen og virksomhedens ressourcer - og mangel på samme - og at jeg bruger mere og mere tid på at coache såvel ledere som medarbejdere.

Her trækker jeg dels på min brede erfaring som innovationsrådgiver, hvor jeg gennem de seneste 14 år har arbejdet tæt sammen med erhvervspsykologer og change management konsulenter og på mine redskaber inden for indianske visdomstraditioner, som jeg har uddannet mig i gennem de sidste de 10 år.

Praktisk

Max antal deltagere: 12 personer

Kurset forløber over to dage, den 24. september og den 8. oktober. Begge dage fra kl.9:00-12:00

Vi slutter af med frokost kl.12:00-13:00

Medlemspris: 1.000 kr for begge dage.

Andre: 4.500 kr