Mike Andersen Band

30 nov 2018 kl. 20:30 - 22:30

Nysted Biograf-Teater, Jernbanegade 7, 4880 Nysted

Kl. 18.30 Dørene åbnes

Kl. 19.00 Buffet

Kl. 20.30 Koncert med Mike Andersen Band

Mike Andersen præsenterer sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, med en rå og udfarende vokal, og de fængende melodier giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. Den får live premiere ved de kommende koncerter, Mike spiller med sit band: Mike Andersen, voc, gui Johs. Nørrelykke, gui, voc Kristian Kold, bas, voc Kristian Fogh, keys, voc Jens Kr. Dam, trommer, voc.
Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger.
Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 - var det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København - også - med Mads Michelsen som producer.
Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson der været sangskriveren bag sange indspillet af Fleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton.

Musik+Buffet (kl. 19.00)

Salg lukket

Musik

Salg lukket