spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Mike Tramp - For Første Gang (på dansk tour i 2022) - Ishøj

Afholdt event

Mike Tramp - For Første Gang (på dansk tour i 2022) - Ishøj

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

30 sep 2022 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

Mike Tramp på turné med sit første danske album " FOR FØRSTE GANG" I 2022

Dylan-storytelling på dansk. En byhænger på de sidste værtshuse. En ny dansk klassiker. Et helt lille kunstværk.

Ordene på de sociale medier var store, da Mike Tramp i februar udgav singlen Min by. ”Stenbro-gospel” blev den kaldt af en, mens en anden kaldte nummeret for en rigtig ”gadedrengesang”. I september bliver sangen fulgt op af albummet For første gang, og samtidig drager Mike Tramp på stor turné rundt i hele landet.

Som titlen antyder er For første gang Mike Tramps første album nogensinde på dansk, og det er sangene fra dette album, som kommer til at spille hovedrollen på den kommende turné. Dermed bliver koncerterne også mødet med en Mike Tramp, som man ikke har oplevet før.

”Hvor det engang handlede om, hvor store forstærkere, vi kunne have, og hvor flot lyset kunne være, handler det denne gang 100 % om musikken og om sangene,” siger Mike Tramp. ”Jeg vil gerne være med til at give folk nogle af de smil, de kan huske fra gamle dage og synge sange, der måske egentlig startede med at handle om mig og den tid, jeg kan huske, men dermed forhåbentlig også får folk til at se tilbage og mindes deres eget liv.”

For første gang er det mest personlige album, Mike Tramp har lavet i sin karriere. Ikke bare synger han om barndommen på Vesterbro med en enlig mor i en fjerdesals lejlighed med koldt vand, men der er også sange om den rodløshed og fornemmelse af ikke at høre til, som sidder i kroppen efter mere end 45 år som professionel musiker, hvoraf størstedelen af dem har været tilbragt uden for landets grænser.

”Jeg har altid haft en drøm om en dag at synge på dansk, men har ikke været klar til det før nu. Når man synger på sit modersmål, rykker alting tættere på, og der er ikke noget at gemme sig bag. Derfor føles det her også som et af de vigtigste albums, jeg nogensinde har lavet. Det er mig, der synger, og det er min historie.”

Udover sangene fra For første gang vil der på turneen være flere overraskelser på sætlisten.
Sangene er skrevet af Mike Tramp selv og Lars Daneskov. Albummet er indspillet med navne som Søren
Andersen, Morten Hellborn, Søren Skov, Claus Langeskov, Søren Bigum, Lonnie Kjer og Ivan Pedersen.

Det er en Mike Tramp band-koncert.
Siddende koncert.

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Kulturium MusikTeater Kulturium MusikTeater, Ishøj Østergade 28, 2635 Ishøj

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .