Mikkel og den hvide verden

04 feb 2020 kl. 20:00 - 22:00

Bandholm Hotel, Havnegade 37, 4941 Bandholm

Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I efteråret 2019 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord.

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårets lavtryk viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur. Derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed. Hvor stigende temperaturer får isen til at smelte, og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Billetpris: 325 kr. pr. billet. 

Der er på dagen en speciel 2-retters event-menu i restauranten til 295 kr. per person mod forevisning af billet. Menuen slås op på hjemmesiden ca. 2 uger før foredraget.