Mikkel R Karlsen

01 okt 2018 kl. 20:00 - 22:00

Islands Brygge 18, Islands Brygge 18, 2300 København

Vær vidne til det umulige!

Så du, da Mikkel R Karlsen for åben skærm gættede OL-vinder Pernille Blumes PIN-kode på TV2s store Nytårsshow “De Største Øjeblikke”? Nu kan du selv opleve forudsigelser, suggestioner og tankelæsning live, helt tæt på. Dette bliver det tætteste, du nogensinde kommer på ægte tankekontrol. Og så er det hylende morsomt.

Mikkel R. Karlsen er en af landets sjoveste og bedste tankelæsere. Han er ekspert i hypnose og psykologi og er en populær entertainer. Måske har du allerede oplevet ham på DR1, TV2 eller CANAL 9, hvor han har fremvist sine unikke evner til plante tanker og ideer i folks sind samt forudsige folks handlinger og adfærd med en ekstrem nøjagtighed – alt sammen med et glimt i øjet og på yderst morsom og underholdende vis.

Publikum vil blive forbløffede og fascinerede, når Mikkel fortæller den eksakte fødselsdag på en person, han lige har mødt; når han ved brug af hypnose får folk til at glemme deres eget navn; når han forudsiger en række tilfældige begivenheder, som sker under showet, eller når han finder frem til og beskriver en persons lykkeligste barndomsminde.

❝HVOR ER DET SINDSSYGT!❞

IDA WOHLERT, GO’ MORGEN DANMARK

Ticket 499646

Salg lukket