Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Mikkeller BeerTasting POP-UP

Event aflyst

Mikkeller BeerTasting POP-UP

Fra DKK 300,00

Sted

Dato

26 feb 2022 kl. 16:00 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Mikkeller BeerTasting POP-UP på Mikkeller Hyggestund Vesterbro!

Kom og få dig en rigtig Vesterbro øloplevelse på POP-UP lokationen Mikkeller Hyggestund i Viktoriagade på Vesterbro.

Oplev en verdensklasse Mikkeller ølsmagning i de rå lokaler, som tidligere husede Mikkellers morgenmadsrestaurant Hyggestund - det bliver råt og godt - det er ølsmagning i verdensklasse!

Øllene præsenteres af ølbloggerne; copenhagenbeertraveler aka Niklas og Hopdaddy aka Simon - det sker uden omsvøb og i et sprog som alle kan forstå.

Niklas og Simon er en del af beerbloggers.dk som blandt andet står bag: Barleywember og Danish Beer Bloggers Award - deres passion for det gode øl og historiefortælling vil du IKKE gå glip af - det er ølsmagning når det er bedst.

Mikkeller BeerTasting faciliteres af Christoffer fra BeerWalks, han sørger for Mikkeller røverhistorier og for at det hele forløber i nogenlunde ro og orden!

Hvad kan du forvente

 • En super line-up af Mikkeller øl bestående af 6 forskellige øl der skal smages
 • Øl fra Mikkeller, Mikkeller Baghaven og Mikkeller San Diego
 • Vi drikker af Mikkeller smageglas som du kan beholde som minde (1 stk.)
 • Mikkeller røverhistorier og fun facts 
 • 2,5 times underholdning leveret af copenhagenbeertraveler og Hopdaddy
 • Fede Mikkeller præmier til de heldige/dygtige
 • Chancen for at vinde en Mikkeller BeerWalk for 2 personer på Vesterbro
 • Køb af Mikkeller øl i Hyggestund før, under og efter ølsmagningen (for de meget tørstige)
 • Rabat på ølkøb hos The Social Beer Shop efter smagningen
 • Rabatkode til Mikkeller Webshop
 • 100% hygge sammen med andre ølglade mennesker

Med småt

 • Gennemføres ved minimum 15 tilmeldte
 • Du må ikke medbringe egne øl
 • Alderskrav på 18 år for at deltage 

Arrangør

Vores passion er craft beer, historier og gåture !

Mit navn er Christoffer, og jeg har drevet BeerWalks siden april 2021.

Min passion er craft beer, historier og gåture!

Ideen til BeerWalks blev til i marts 2020 under den første Covid-19 nedlukning. Jeg udforskede København med gåture under byens lys – mens jeg nød kolde øl fra Mikkeller og de bornholmske bryggerier.

Jeg inviterede venner på disse meget specielle aftenvintervandringer, mens jeg fortalte historier om området, bryggerierne og øllene. Feedbacken var: “Dette er cool, afslappet og sjovere end Covid-19 sofaen!”.

Derfor er mit team og jeg stolte af at kunne præsentere BeerWalks i samarbejde med bryggerierne Mikkeller, Amager Bryghus, ÅBEN, Small Batch Bornholm, Beer Here, Penyllan, Svaneke Bryghus og OY Brewing (flere er på vej).

Du kan komme på BeerWalk i København, på Bornholm og Færøerne (flere lokation er på vej)

BeerWalks er en perfekt måde at udforske byen på og møde nye mennesker samt smage craft beer i verdensklasse – det er øl, historier og gåture, det er 100% udendørs.

BeerWalks tager et samfundsvar ved at hyre marginaliserede personer under Projekt Social Frikort til større opgaver, ligesom al pant gives videre under Københavns Kommunes projekt “Giv panten videre”

Lokation

Mikkeller Hyggestund Mikkeller Hyggestund, Viktoriagade 6, 1655 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .