spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Mikrobryggernes Dag ved Odense Havn, session 1

Afholdt event

Mikrobryggernes Dag ved Odense Havn, session 1

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

14 sep 2019 kl. 11:00 - 15:00

Beskrivelse

Mikrobryggernes Dag

Smag på mikrobryg, vi har inviteret flere af vores venner fra de andre små bryghuse rundt omkring i Danmark til en intim ølfestival hos Munkebo Brewery™ ved Odense Havn

Nogle helt små bryghuse, som ikke er i bred distribution kommer 14/9 til Odense Havn med deres øl. En unik mulighed for at smage en sømandspilsner fra Kongebryg i Næstved, eller få en snak med brygmesteren fra Røde Port fra Roskilde.

Der er flere bryghuse på vej, men disse bryggerier er bekræftet:

Kongebryg i Næstved blev dannet i 2013 under en mega brandert. De syntes sgu selv de skulle brygge deres egen bajer. De fandt lokaler i den gamle nedlagte Gardehusarkaserne i Næstved hvor de har indrettet bryggeri i et gammelt værksted. De får tiden til at gå med at gemme deres øl i forskellige nedgravede bunkere og lave koncerter.

Røde Port fra Roskilde er startet af to venner som stod i et mørkt kælderlokale og kiggede på en 200 liters gryde. De mente at den kunne da godt bruges til at brygge øl, så vupti, de havde et lille bryghus. Den ældre buttet herre fra Røde Port med ring i skægget er et sjovt bekendtskab, og se lige at få lige en øl med ham og høre nogle af hans historier. Lige nu er de ved at indrettet en bistro og bottleshop i Roskilde. Klart et besøg værd i fremtiden.

Bryghuset Winther & Bargholz ved Solrød Strand er grundlagt i 2013 da en helikopterpilot syntes at øl kunne da være mega fedt at servere for hendes pilot venner, eller mente hun at hun ville mestre den svære disciplin at drikke dåsebajer og flyver helikopter på samme tid...? Det greb lidt om sig og efter et ophold ved Herslev Bryghus har hun brygget sit eget 70 liter anlæg. Pia er specialist i at brygge belgiske øl og opkalder sine øl efter sine kæledyr.

Munkebo Brewery™ ved Odense Havn er grundlagt af en mega nørdet forsker fra København Universitet. Han var i gang i laboratoriet med at manipulere med DNA i gær til kræft forskning og syntes at gær kan da bruges til meget mere, nemlig alkohol. Det virkede for ham som en mega genial ide at have en selvlysende gær til at brygge en juleøl som kan lyse op som Rudolf i en snestorm. Efter at have arbejdet som brygmester i Danmark og i bjergene syd for München, blev Munkebo Brewery™ grundlagt i 2013.

Hyldal Bryghus fra Bække et sted i Jylland fik i 2015 fat på noget gedigent tysk kram af stål og har samlet mælkebøtter og skvalderkål fra egen jord som smagsgivere til at brygge hans første øl. Han bruger: hyld, lyng, honning, brændenælder og hyldeblomster. Vi er faktisk mega usikre på om han har et forbrug af humle som os andre (brygmester intern viden: humle er i familie med cannabis, men lad det ligge). Lad det komme an på en prøve, hvis vi altså kan få ham lokket ud fra hans tyske ståltanke og servere hans gyldne dråber.

Vi har to sessions, den første fra 11-15.00 og den anden fra 16-20.00. Max antal gæster er 135 personer.

Der er foodtruck for at bestille mad.

Det koster kun 30 kr at komme ind for et armbånd og et glas.
Alle smagsprøver koster 10 kr for 10 cl med mobilpay eller gamle dags mønter, direkte til hver udstiller.

Vi glæder os til at se jer

Arrangør

Small Craft Brewery located at Odense Harbor. We brew beer with yeast isolated from a honey bee and brew beer with curiosity from the aroma of berries and exotic hops. We grow our own hops in Munkebo and love a cold beer, shared with friends Follow us on Facebook and Instragram. Brewing Science¦Denmark¦

Lokation

Møllekajen 5, 5000 Odense

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .