Milez // RUST

eventet sluttede

Milez // RUST

Sted

Dato

16 apr 2022 kl. 20:30 - 23:00

Beskrivelse

MILEZ

Til marts danner RUST rammen om en hæsblæsende og energisk releaseparty fra kæmpetalentet Milez. På aftenen skal vi fejre, at EP'en Fratello endelig har ramt gaden. En EP, hvor Milez tager lytteren på en rejse gennem følelser som fremmedgørelse og isolation, som er lettere at relatere til, hvis man som Milez pludselig skal vænne sig til at være omringet af en kultur, som er anderledes end den, man er vokset op i.

Milez' italiense og britiske rødder er fordamentet for hans musik, der klinger af hårdtslående hiphop.

Med sit lynhurtige flow og catchy soulmelodier sætter ham gang i publikum og bringer en helt særlig energi til enhver scene, han træder op på. I et hidsigt arbejdsraseri tryllebinder han publikum gennem sin power og tilstedeværelse.

Så tag dine venner under armen og ram RUST til et førstehåndsglimt den danske undergrund.

--------------------------------------

• Døre: 20.30 / Koncertstart: 21.00

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .