Milton På Svenska

eventet sluttede

Milton På Svenska

Billetter fra DKK 135,00

Sted

Dato

07 maj 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

MILTON PÅ SVENSKA ...skabt af den svenske sangerinde, Josefine Cronholm og pianisten Steen Rasmussen.

Steen Rasmussen Quarteta  dykker ned i den brasilianske sanger, Milton Nascimentos fantastiske musikunivers. Især musikken fra 1970´erne, som opstod ud af det brasilianske musikerkollektiv ”Clube da Esquina”. Kollektivet udgav to albums, som siden har været at finde blandt musikhistoriens store mesterværker.

For at nå dybere ind i musikken måtte Josefine omskrive teksterne til Skandinaviske forhold, hvilket forunderligt nok var nemmere, end man skulle tro. Vi mennesker har meget mere til fælles, end vi tror, når det kommer til de store følelser – melankolien, kærligheden, udlængslen. Det samme gælder musikken; den har i bandets versioner, ligesom teksterne, fået en Skandinavisk dialekt, hvilket jo er meget naturligt, eftersom, at musikerne har deres rødder her.

Musikken har i den grad fået nyt liv i de nyfortolkede versioner, hvor publikum, ikke mindst i kraft af de svenske tekstfortolkninger, inviteres indenfor i forunderlige og fortryllende fortællinger om livet, melankolien, kærligheden, udlængslen. Vi skal lytte til Brasiliansk musik som i bandets udgave har fået en nordisk ”twist”. Musik som først revolutionerede musikken i Brasilien og senere i resten af verden.

Orkestret består af de fremmeste musik-kunstnere fra Brasilien, Sverige og Danmark. Alle med en unik forståelse for, og indlevelse i denne smukke musik.

Bandet har en af Brasiliens store trommeslagere med os, nemlig Celso De Almeida. Han spiller med de største navne i Brasilien, bla. sangerinden Rosa Passos.

Medvirkende:
Josefine Cronholm  (SE) - vokal
Fredrik Damsgaard (DK) - bas
Steen Rasmussen  (DK) - piano
Celso de Almeida (BR) - trommer

Se dokomentarfilm om orkestrets besøg på Jazzklubben Cafe Central i Madrid
www.ekkofilm.dk/shortlist/film/cafe-central/

Orkesteret spiller live i DR - "fredagsscenen live":
www.facebook.com/2732930393498

Koncerten støttes økonomisk af Statens Kunstråd samt Kulturpuljen, Skanderborg Kommune.

Læs mere på skanderborgjazzklub.dk

Lokation

Designmejeriet Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .