MIND THE GAP! Vejle. Klimadebat på tværs af sektorer

eventet sluttede

MIND THE GAP! Vejle. Klimadebat på tværs af sektorer

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

10 dec 2018 kl. 16:00 - 19:00

Beskrivelse

Kan lokale løsninger skabe globale forandringer? Hvordan kan vi på tværs af samfundets sektorer skabe bæredygtig udvikling i vores region?

Kom og deltag i debatten, når tegnestuen TREDJE NATUR og Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer til seminar i klimaets navn i Green Tech Center i Vejle.

Forskellige sektorer – én stemme? 
MIND THE GAP peger på forskellen mellem den danske selvforståelse og vores faktiske handlinger i forhold til klimaudfordringerne. Målet med dagen er, at vi mødes på tværs af forskellige sektorer i samfundet for at have en samtale om nogle af de svære emner, som f.eks. velfærd vs. udledning, ressourcer vs. forbrug. Vi skal blive klogere på, hvordan vi som helhed og som individer kan handle meningsfyldt i den nye klimarealitet, hvor mennesket er blevet den altdominerende naturkraft.

MIND THE GAP | Vejle
Vi mødes i Green Tech Center i Vejle for at tale om den svære omstilling til den nye klimarealitet. Vi vil diskutere klimatilpasningen og grønne omstilling med udgangspunkt i Vejle som case, som en gammel industriby under transformation, hvor der er fuld gang i byudviklingen. Vi vil tage pulsen på byens selvforståelse og om den hænger sammen med indbyggerne og organisationernes adfærd. Hvor går det godt, hvor går det mindre godt og hvor skal der sættes ind?

Fra oktober til december afholder vi MIND THE GAP arrangementer i fire danske regioner og deler bagefter de vigtigste handlingspunkter med alle deltagere.

Arrangementet er gratis. 

PROGRAM 

15:30 Kaffe, kage og ankomst

16:00 Velkomst 
v/ Michael Sloth, Direktør for Teknik & Miljø, Vejle Kommune

16:10 Hvorfor MIND THE GAP 
Baggrund for dagen og inspirationsoplæg om TREDJE NATURs agendabaserede tilgang v/Flemming Rafn Thomsen, arkitekt og partner i tegnestuen TREDJE NATUR 

16:25 Hvad har vi lært indtil videre?
Visning af film og tankevækkende pointer fra MIND THE GAP symposiet i København v. Nikolaj Sveistrup, programchef i Dansk Arkitektur Center.

16:35 Klimaafstemninvia menti.com

16:40 Hvordan møder byudviklingen i Vejle klimaudfordringerne?  
Lisbet Wolters, Stadsarkitekt, Vejle Kommune

16:55 Hvordan kan lokalsamfundet engagere sig i klimaudfordringerne?
Thomas Drivsholm, ingeniør, ’Vejle Fjordhave’ & familiens miljøbelastning
Claus Behrendsen skal krediteres som ’formand for Cyklistforbundet i Vejle’

17:20 Pause

17:35 Hvordan arbejder Rambøll med klimatilpasning i Trekantsområdet?
Jens Christian Riise, Markedschef Klimatilpasning, Rambøl

17:50 Sensuous Society 
Forholdet mellem det poetiske og det økologiske sind og mellem det sanselige og det bæredygtige udfoldes og udforskes i en performance af Sisters Academy ved Gry Worre Hallberg

18:10 Debat i plenum

18:40 Klimaafstemning via menti.com

18:45 Opsamling

18:55 Netværk og tak for i dag

Billedekreditering: Fabian Oefner

Arrangør

Dansk Arkitektur Center (DAC) er Danmarks nationale center for udvikling og formidling af viden om arkitektur, byggeri og byudvikling.

Lokation

Green Tech Center A/S Green Tech Center A/S, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .