Mind Your Metal // Artillery + Fearus + Alien Force

14 apr 2018 kl. 20:00 - 15 apr 2018 kl. 02:00

Lygten Station, Lygten 2, 2400 København


ERSTATNINGSKONCERT

Akki Concerts præsenterer stolt ARTILLERY + support til Mind Your Metal på Lygten Station

MIND YOUR METAL x ARTILLERY x FEARUS x ALIEN FORCE


Vi kan nu glædeligt løfte sløret for en erstatningskoncert med de danske thrash specielister Artillery.

Få bands kan skrive +30 år på cv'et og et utal af tours verden over, men det kan Artillery og de har ikke kun oplevet lidt af hvert, men også været med til at grundlægge en metalgenre, som har inspireret tusindvis af mennesker og bands rundt om i verden.


Fearus
Bandet spiller en kombination af death/thrash-metal med melodiske og groovy indflydelser fra alle retninger, der munder ud i hurtige, melodiske og stakkerede riffs, akkompagneret af hurtige og hårdtslående trommer, og growls fra de dybeste regioner af mellemgulvet til de højeste skrig.


Alien Force
Alien Force startede tilbage i start firserne og udgav i 1985 albummet Hell and High Water, i 1986 udgav de Pain and Pleasure.
Alien Force er et klassisk old school metal band, med rødder tilbage i 80érne. Pga, triste omstændigheder har bandet holdt pause i mange år, men efter henvendelser fra bla. tyskland, er bandet klar på ny. Sidst bandet spillede i DK var på The Rock i 2008 (også med Artillery) og på Metal magic festival i fredericia. Bandet består i dag af 4 originale medlemmer fra Hell and High water.

General Admission

Salg lukket